.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » SUPORTERII » ZIUA SUPORTERILOR UNIVERSITATII CRAIOVA
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 06, 2008 10:34 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Care credeti ca ar fi data cea mai potrivita ca Ziua Suporterilor Universitatii Craiova?
O zi legata de istoria clubului (19 iunie, 5 septembrie)
88%
 88%  [ 23 ]
O zi legata de istoria suporterilor
11%
 11%  [ 3 ]
O alta zi (legata de istoria orasului, religioasa, etc.)
0%
 0%  [ 0 ]
Total Voturi : 26

ZIUA SUPORTERILOR UNIVERSITATII CRAIOVA
MesajMesaj postat: Thu Apr 20, 2006 3:24 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

ZIUA SUPORTERILOR UNIVERSITATII CRAIOVA

In urma cu un an, in contextul in care inca mai speram sa scapam de retrogradare, site-ul nostru a lansat ideea alegerii ZILEI SUPORTERILOR UNIVERSITATII CRAIOVA. O zi a noastra, prin care sa demonstram ca reprezentam o familie unica si de nezdruncinat in dragostea noastra fata de culorile alb-albastre.
Ideea este unicat si avem, toti suporterii Stiintei, prilejul de a fi deschizatori de drum. La fel cum marea echipa a Universitatii din anii '80 a spart o bariera in fotbalul romanesc, prin succesele remarcabile obtinute, in ciuda adversitatii si piedicilor puse.

In contextul momentelor tensionate din primavara trecuta am ales atunci, dupa vii discutii pro si contra, Vinerea Mare. Mesajul lansat il puteti citi pe site, in topicul Vinerea Mare, Ziua Suporterilor Universitatii Craiova .

Ca orice inceput, impactul e greu de apreciat. Credem insa in generozitatea si originalitatea ideii in sine si nu avem de gand sa renuntam in dificilul drum al promovarii ei.
Traim vremuri mai linistite si este doar o problema de timp revenirea in primul esalon si suntem convinsi ca este un moment propice pentru a reactualiza ideea si a o supune dezbaterii voastre.

In ultimul an, numarul utilizatorilor s-a triplat ceea ce implicit, a dus la o crestere a audientiei noastre. Acest lucru este, probabil, o urmare fireasca a atmosferei prietenesti, rezultat al calitatii utilizatorilor cat si a faptului ca suntem in pas cu evenimentele traite de club (vezi seria de interviuri cu Mititelu si Stanga, transmisiile Live ale partidelor Craiovei, printre altele).

Cum fiecare opinie conteaza, va asteptam punctul de vedere asupra necesitatii unei Zile a Suporterilor Universitatii, a alegerii acesteia si a modului in care ar trebui organizata aceasta zi.

Din punctul nostru de vedere, o zi potrivita ar fi data de 19 iunie. Din doua motive. In primul rand, este ziua in care Universitatea Craiova devenea pentru intaia oara Campioana Nationala si implicit se impunea ca o forta in fotbalul romanesc. In al doilea rand, ziua de 19 iunie este intre doua sezoane. Intr-un moment de analiza a ceea ce am facut in sezonul abia incheiat si ce ne propunem pentru cel care bate la usa, din punctul nostru de vedere, al suporterilor Campioanei unei mari iubiri.
MesajMesaj postat: Thu Apr 20, 2006 11:10 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

Am votat pentru ziua de 19 iunie! Data mi se pare potrivita, in aceasta zi ni s-a cladit drumul, este cel mai important eveniment din istoria clubului, zic eu. Fara primul campionat cistigat, nu stiu ce s-ar fi ales din clubul nostru, deci un punct de reper absolut inevitabil!

Cit priveste o data importanta din istoria suporterilor, eu nu prea sunt involvat in acest domeniu. Am parasit prea din timp Craiova si Romania, fiind copil si nu am prea avut parte de meciuri live pe stadion a echipei noastre... nu am fost niciodata la un meci din deplasare....din pacate! Sad

De asta o data importanta din istoria clubului mi s-a parut cea mai buna solutie! Very Happy
MesajMesaj postat: Thu Apr 20, 2006 12:14 pm
Raspunde cu citat
ukeloo
Lider galerie
Lider galerie

9163 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje348

Data de 19 iunie este ce mai nimerita si dupa parerea mea! Sustin aceasta idee!
MesajMesaj postat: Thu Apr 20, 2006 1:08 pm
Raspunde cu citat
duhu
Suporter
Suporter

865 Lei grei
Items

Aderat17 Apr 2006
Mesaje74
LocatieCraiova

19 iunie e o data aleasa foarte bine. reprezinta momentul in care noi ne-am ridicat pentru prima data si am castigat campionatul. sustin si eu aceasta data ca ziua suporterilor.
MesajMesaj postat: Thu Apr 20, 2006 2:28 pm
Raspunde cu citat
alex.pripas
Suporter
Suporter

63 Lei grei
Items

Aderat24 Sep 2005
Mesaje14
LocatieBrazda lui Novac

Ziua de 19 iunie este foarte bine aleasa. Sper ca ideea aceasta sa prinda contur, insa pentru asta trebuie sa se discute si cu gruparile din peluza, dar si cu suporterii simpli de la tribuna II. Asa ca mediatizarea trebuie facuta si pe stadion la meciuri, pentru ca toata lumea sa afle. Bafta!
MesajMesaj postat: Thu Apr 20, 2006 3:40 pm
Raspunde cu citat
Willi
Suporter
Suporter

1441 Lei grei
Items

Aderat24 Mar 2006
Mesaje32

Si eu subscriu la ideea cu 19 iunie! Respect
MesajMesaj postat: Fri Apr 21, 2006 9:35 pm
Raspunde cu citat
WhiteLion
Suporter infocat
Suporter infocat

1136 Lei grei
Items

Aderat24 Aug 2005
Mesaje150
LocatieBucuresti

Pentru 19 iunie! Wink
MesajMesaj postat: Sat May 06, 2006 5:41 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Cea mai potrivita...19 iunie!!
MesajMesaj postat: Thu May 25, 2006 6:08 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Am fost prins pana peste cap in ultimul timp cu diverse treburi asa ca imi permit un comentariu, chiar daca intarziat la doua mesaje aparute in Shoutboxul din prima pagina:

Citat:
Che Guevara: Ziua suporterilor este data de 15 martie 1997. Cred ca stiti ce a fost atunci, nu?

Citat:
anonim: ce a fost pe 15 martie 1997?

Deci, pe 15 martie 1997, datorita unui arbitraj catastrofal al clujeanului vadana, am pierdut cu 1-2 acasa o partida impotriva Sportului.
Maniera de arbitraj a generat o reactie dura din partea multor suporteri care a degenerat in incaierari cu politia si pagube materiale diverse (precum distrugeri de masini, geamuri sparte, iar toate distrugerile mentionate, subliniez iar, au avut loc in...Craiova.).
Mi-e greu de crezut ca majoritatea suporterilor nostri se pot defini prin astfel de reactii si si-ar alege o zi care de fapt nu reprezinta ceva definitoriu in viata clubului sau a suporterilor.
Intamplarile de atunci nu au propulsat Stiinta pe primul loc in clasament (am terminat pe 11), nu au dus la schimbarea conducerii federatiei (nasu' si ai lui tot acolo sunt si acum, dupa 10 ani), nu au dus la caderea conducerii Universitatii de atunci si inceperea unei noi perioade cu rezultate bune, nu au dus la demilitarizarea cluburilor steaua sau dinamo sau la realizarea unor aliante intre grupari de suporteri...au dus insa la o noua suspendare (2 etape) a terenului in editia respectiva (cu un 1-3 cu Argesul...deja vu, cumva?) si o clasare modesta in editia respectiva.
Probabil intrebarea "anonim"-ului, reflecta amprenta lasata in istoria clubului si a suporterilor de data respectiva...

Last edited by Stiinta on Thu May 25, 2006 6:04 pm
MesajMesaj postat: Thu May 25, 2006 12:19 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

pai e clar ca data de 15 martie nu poate fi luata in serios Rolling Eyes
che guevara ori a fost ironic, ori e traznit, ori nu-i de-al nostru!
MesajMesaj postat: Thu May 25, 2006 12:55 pm
Raspunde cu citat
jianu_max
Suporter
Suporter

209 Lei grei
Items

Aderat14 Apr 2006
Mesaje8
Locatiesibiu

19 iunie si-l felicit pe cel care avut ideea
MesajMesaj postat: Thu May 25, 2006 5:46 pm
Raspunde cu citat
Willi
Suporter
Suporter

1441 Lei grei
Items

Aderat24 Mar 2006
Mesaje32

Stiinta wrote:
a dus insa la o noua suspendare (2 etape) a terenului in editia respectiva (cu un 1-3 cu Argesul...deja vu, cumva?) si o clasare modesta in editia respectiva.
Probabil intrebarea "anonim"-ului, reflecta amprenta lasata in istoria clubului si a suporterilor de data respectiva...

Desi nu conteaza din cate imi amintesc au fost 3 meciuri in care am fost suspendati doua meciuri la Drobeta si unul la Targu Jiu cand am batut Nationalul cu 2-0 cu debutul (nu sunt prea sigur) lui Lutu ce a inscris un gol si a dat o pasa de gol. Sper ca memoria sa nu ma fi lasat.

Sa revenim la aceasta zi. Cum majoritatea am ales data de 19 iunie lucrurile tb sa se puna in miscare si sa fie popularizata. Poate sa dam o "petrecere" a suporterilor, in orice caz ceva de genul asta. Si poate anunturi pe alte siteuri chiar si pe siteul oficial pt a avea un feed back bun.
MesajMesaj postat: Thu May 25, 2006 6:06 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185