.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » Arhiva » adversarele la promovare
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri Aug 29, 2008 10:36 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
adversarele la promovare
MesajMesaj postat: Fri Feb 24, 2006 8:04 pm
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

Vârsta: 28

8755 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje299
Locatiechicago, usa

tot eram curios ca sa vad ce fac adversarele noastre la promovare in intersezon, cum se pregatesc sa o atace promovarea asa ca m-am uitat prin ziare si am gasit cate ceva. o sa postez aici ce am gasit si, daca cei din tara, care cu siguranta stiu mai multe decat mine, vor pot si ei sa completeze acest subiect ca sa ne facem si noi o idee despre ce se intampla la adversare sa vedem cum stam. am gasit o retrospectiva a info din aceasta luna in prosport , dar cu siguranta ca au mai fost facute si alte mutari de trupe pe la aceste echipe:

Vivi Răchită ar vrea şi un ucrainean Ă®n lotul “găzarilor”!
Echipa lui Vivi Răchită (foto) ar putea fi, Ă®n retur, un conglomerat multinaţional, după un sârb, Petrovic, şi doi brazilieni, Pelanda şi Marcio Assis, pe care conducerea afirmă că i-a transferat “în proporţie de 99%”, pe lista de achiziţii fiind acum şi numele unui ucrainean: Andrei Stepanov. Acesta nu este chiar un străin de România, el Ă®ncercând, Ă®n vară, să se lipească de un contract la Oţelul. Fundaşul de peste 1,90 metri a evoluat şi Ă®n prima ligă din ţara vecină, la Volin Luţk.

Elevii lui Adrian Furnică i-au Ă®nvins pe macedonenii de la Tetove
Echipa din Zăvoi a obţinut Ă®n stagiul din Grecia cea de-a treia victorie, scor 4-2, cu Shkendija Tetove (Macedonia), marcatori fiind Bolcu, A. Savu şi Ciortan (2). Adrian Furnică a Ă®nceput meciul Ă®n formula: Pampea - Dumitru, Cumpănaşu, Raicu, Georgescu, Cercel - Savu, Murineanu, Bolcu, Lepădatu - Ciortan. Mâine, CSM va juca ultimul amical din Grecia, adversara urmând să fie decisă dintre PAOK şi Iraklis.

Victorii Ă®n faţa grecilor de la Veria şi de la Kalamaria
Divizionara B a susţinut Ă®n cantonamentul din Grecia două partide de verificare, Ă®nvingând de fiecare dată. Astfel, vâlcenii au Ă®nvins cu 2-0 pe divizionara B Veria şi cu 3-1 echipa de primă ligă Kalamaria. Astăzi, CSM va Ă®ntâlni o echipă din liga a treia din Grecia, iar luni este programat un amical cu una dintre cele două grupări din Salonic, PAOK sau Iraklis. CSM se va Ă®ntoarce Ă®n ţară miercuri, 22 februarie.

Fundaşul Tiberiu Bier este ultimul fotbalist venit Ă®n Zăvoi
Clubul oltean l-a transferat pe fundaşul central al UTA, Tiberiu Bier, acesta semnând un contract pe doi ani şi jumătate cu echipa din Zăvoi. Fotbalistul se află alături de formaţia vâlceană Ă®n cantonamentul din Grecia. “Ne-am Ă®nţeles cu UTA Ă®n privinţa sumei de transfer, acum aşteptăm actele jucătorului”, a declarat directorul sportiv al CSM-ului, Florin Verigeanu.
sursa: prosport

stiu ca aceste info sun unele vechi, altele neconcludente si ,cu siguranta, incomplete fata de ceea ce probabil s-a intamplat pe in sanul acestor echipe si de aceea astept pe cei care stiu mai multe sa scrie si ei despre aceste lucruri.
MesajMesaj postat: Fri Feb 24, 2006 9:28 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

soso, e bine venit topicul acesta..din cate stiu, Petrolul a pierdut o serie de jucatori in intersezon..doar de Urziceni nu prea se zice nika..
MesajMesaj postat: Sat Feb 25, 2006 1:40 am
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

8755 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje299
Locatiechicago, usa

nu stiu cat de interesant sau util este topicul dar sunt curios si de celelalte pretendente la promovare si speram sa primim ceva info de la cei din tara care sunt mai la curent cu ce se intampla prin seria II a div b . despre craiova am citit tot ce se putea citi din toate sursele si am vazut cam cum stam, dar nu prea stiu nimic despre celelalte pretendente( e bine ca ai pus urziceniul pt ca , desi nimeni nu-i baga in seama , nu cred sa se dea la o parte de la promovare daca cumva prind un culoar favorabil) . e drept ca petrolul a pierdut ceva jucatori , dar dupa cate am vazut au si adus ceva , iar vilcenii au obtinut ceva victorii, e drept cu echipe slabe de liga secunda din grecia dar nimeni nu a zis de meciuul cu paok sau iraklis pe care ei trebuiau sa le dispute. chiar daca amicalele nu sunt asa de concludente , cred ca ele pot zice ceva despre forma in care se afla echipele care ne intereseaza pe noi.
MesajMesaj postat: Tue Feb 28, 2006 6:42 am
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

8755 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje299
Locatiechicago, usa

PROSPORT

Cătălin Mulţescu este noul portar al “găzarilor”
Cătălin Mulţescu s-a Ă®ntors de ieri la Ploieşti, dar nu la Astra, unde a evoluat câteva sezoane, ci la Petrolul, formaţie pregătită de tehnicianul Vivi Răchită. Cătălin Mulţescu, care a venit de la Jiul, va evolua la Petrolul Ă®n următoarele şase luni şi speră să Ă®i readucă pe “găzari” pe prima scenă a fotbalului românesc. ĂŽn schimbul lui Mulţescu, la Petroşani a plecat fostul portar al “lupilor galbeni” din tur, Bogdan Miron.
MesajMesaj postat: Thu Mar 09, 2006 3:13 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

Editie Speciala a realizat reportaje ample despre Unirea Urziceni (numarul din 8 martie) si Petrolul (9 martie).
MesajMesaj postat: Thu Mar 09, 2006 6:16 am
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

8755 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje299
Locatiechicago, usa

ESO

• Vivi Răchită a reuşit Ă®n această iarnă şapte transferuri, dar l-a pierdut pe căpitanul Paraschiv. Iată achiziţiile cu care Petrolul Ploieşti vrea să promoveze Ă®n Divizia A Ă®n acest an şi cu care speră să Ă®nvingă Unirea Urziceni Ă®n partida de sâmbătă. Nu mai puţin de patru stranieri (Petrovic, Pelanda, Stepanov şi Donets) a luat Vivi Ă®n intersezon, cei mai mulţi din eşalonul secund. Alături de aceştia au mai venit şi trei fotbalişti ploieşteni (portarul Cătălin Mulţescu, ex-Jiul Petroşani, mijlocaşul Marian Ionilă şi atacantul Giani Gorga, ultimii doi activând Ă®n trecut la Dacia Unirea Brăila). De asemenea, Ă®n această iarnă a revenit şi fundaşul de bandă Laurenţiu Dumitru, ex-Poiana Câmpina.
MesajMesaj postat: Thu Mar 09, 2006 6:19 am
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

8755 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje299
Locatiechicago, usa

din pacate , am reusit sa gasesc numai ziarul din 9. daca cineva a vazut si pe cel din 8, sa ne spuna si noua ce e pe la urziceni.
oricum, orice ar fi, paimaine incepe returul.
MesajMesaj postat: Thu Mar 09, 2006 6:55 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

soso, cred ca poti intra la arhiva ESO.

Erau cateva articole si nu stiu cat de important era sa pun pe site...probabil vineri ar trebui sa apara si ceva de valcea...ei sunt parca pe 2, totusi... Rolling Eyes
adversarele la promovare
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » Arhiva
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO