.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » UNIUNEA EUROPEANA » Alegeri EUROPARLAMENTARE!
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri Aug 29, 2008 10:37 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Alegeri EUROPARLAMENTARE!
MesajMesaj postat: Sun Nov 25, 2007 12:40 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

24520 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1329
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Maine au loc in Ro alegeri pentru Parlamentul European. Ne vom desemna oamenii care vor ocupa functia de europarlamentari. Acestia vor fi in numar de 35.
Mandatul se intinde pe o durata de 5 ani.

In plus, se va organiza si un referendum referitor la votul uninominal.
Re: Alegeri EUROPARLAMENTARE!
MesajMesaj postat: Tue Nov 27, 2007 9:11 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

BigBrother wrote:
Maine au loc in Ro alegeri pentru Parlamentul European. Ne vom desemna oamenii care vor ocupa functia de europarlamentari. Acestia vor fi in numar de 35.
Mandatul se intinde pe o durata de 5 ani.

In plus, se va organiza si un referendum referitor la votul uninominal.

BB, cum s-a terminat cu alegerile?

Inteleg ca referendumul nu poate validat deoarece s-au prezentat doar 24% din alegatori, fapt ce arata, cred eu, lipsa noastra de incredere in "alesii" natiei si lipsa noastra de incredere in...noi insine si puterea pe care o avem prin vot...Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Fri Nov 30, 2007 2:47 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

24520 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1329

Conform datelor oficiale, 4.851.470 dintre romanii cu drept de vot (26,51%) s-au prezentat la urne duminica, din care 4.306.757 de persoane au fost inscrise pe listele electorale permanente, 73.686 pe listele electorale speciale si 471.027 pe listele suplimentare.

In urma rezultatelor finale anuntate de Biroul Electoral Central, PD a castigat 13 locuri in Parlamentul European, PSD - 10, PNL - 6, PLD - 3, UDMR - 2, adaugandu-se si mandatul obtinut de independentul Laszlo Tokes.

Cei 35 de europarlamentari alesi isi vor primi oficial mandatele peste doua saptamani, la Strasbourg. Activitatea propriu-zisa o vor incepe pe 5 ianuarie.

Referendumul nu a fost validat din cauza neprezentarii la vot a romanilor.
Cred ca absenteismul poate fi pus pe seama neincrederii romanilor in clasa politica.
MesajMesaj postat: Fri Nov 30, 2007 12:43 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22886 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1101
LocatieKöln

in ziua de azi oamenii au alte griji in loc sa mearga sa voteze niste parlamentari la bruxelles! pur si simplu aceste alegeri nu au o aparitie mediala conforma, mai ales in mediul rural! de unde sa stie badea vasile ca trebuie sa voteze ceva ce nu intelege si nu stie despre ce e vorba?
MesajMesaj postat: Fri Nov 30, 2007 2:27 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

24520 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1329

Neprezentarea la vot pentru euroalegeri este un aspect intalnit in toate tarile membre ale Uniunii Europene. Este o caracteristica comuna! In toate tarile, in care s-au organizat alegeri pentru Parlamentul European, prezenta la vot a fost destul de scazuta!

Eu cred ca oamenii ar trebui sa fie mai interesati de soarta lor. Din moment ce avem dreptul de a alege, de a vota, avem si obligatia de a merge la vot, atunci cand trebuie. Trebuie sa ne aliniem celorlalte state memebre, din moment ce am intrat in acest joc!
Alegeri EUROPARLAMENTARE!
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » UNIUNEA EUROPEANA
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO