.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ANTRENORII » Alte zvonuri: Ovidiu Stanga antrenor
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri Aug 29, 2008 10:52 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Alte zvonuri: Ovidiu Stanga antrenor
MesajMesaj postat: Fri May 04, 2007 4:34 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Ar reveni şi nu ar reveni la Ştiinţa
de Mario MORCOV
Aparut in ziua de Vineri 04 Mai 2007
• Ovidiu Stāngă: Nu ştiu, acum nu pot da un răspuns. Totuşi, cred că nu sunt īncă pregătit pentru o nouă īncercare.
Vehiculat īn dese rānduri ca posibil antrenor ori manager general al Universităţii, Ovidiu Stāngă spune că, momentan, este īn dubii, dar e sigur că timpul va hotărī. Oricum, indiferent de decizie, afirmă că va fi alături de echipa sa de suflet.
Reporter: Salut, Ovidiu! Revii la Universitatea?
Ovidiu Stāngă: Nu ştiu nimic. De ce?
Păi, a apărut īntr-un ziar central că tu vei fi numit manager general, iar Gică Craioveanu şi Jerry Gane vor fi antrenori.
Habar nu am de acest lucru. Eu nu am vorbit cu nimeni din club de o eventuală revenire a mea.
Şi, totuşi, ai tot fost văzut īn preajma echipei, la meciuri, la trialul naţionalei, unde au fost chemaţi patru jucători craioveni.
La meciuri vin pentru că sunt iubitor de fotbal şi ţin cu Universitatea. La trial am fost prezent fiindcă mă aflam īn Bucureşti pentru cursurile de antrenor.
Ai reveni la Universitatea?
Nu ştiu, acum nu pot da un răspuns. Totuşi, cred că nu sunt īncă pregătit pentru o nouă īncercare.
De ce?
Sunt puţin debusolat după cele petrecute, dar…
Cine ştie, nu?
Ar fi frumos, dar īmi este cam greu acum.
Ce ai accepta, antrenor ori manager general?
Īmi este greu să spun. Mi-ar plăcea orice, fiindcă nu pot trăi departe de lumea fotbalului, timpul fiind īn defavoarea noastră.
Cu patronul Universităţii ai mai vorbit?
Destul de des, dar nu despre fotbal. I-am zis că şi aşa sunt destule la echipă, nu are rost să mai vin şi eu să spun ceva. Fiecare vede lucurile altfel, antrenorul īntr-un fel, patronul altfel, eu īn alt mod şi nu este nevoie de tensiune.
Totuşi, la o propunere ai da curs?
Poate, nu ştiu, rămāne de văzut. Oricum, trebuie schimbate multe.
La ce te referi?
Nu pot vorbi eu acum despre asta, pentru că sunt din afară.
Īn ceea ce priveşte Universitatea am īnţeles, dar alte oferte ai?
Sigur! Nu spun de unde, dar sunt. Mai mult din Romānia decāt din străinătate. Atāt, mai vorbim.

Sursa: Editie Speciala
Re: Alte zvonuri: Ovidiu Stanga antrenor
MesajMesaj postat: Mon May 07, 2007 1:32 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

15888 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje413

Ciobanul lor s-a trezit..

Jiji, pastorul miliardar, si-a dat seama dupa 4-5 ani de un adevar destul de simplu: nu te baga daca nu te pricepi! Cel putin ca promisiune, se pare, ca in campionatul viiotr Jiji & Nepotii nu vor mai fi conducatori "intelepti" si activi la echipa oitzelor militare!

Aceasta revelatie simpla l-a costat pe Jiji titlul in 2007 si cateva milioane de euro! Vrem, sau nu, dar echipa sovietica a militienilor, e cel mai aproape de o structura profesionista (plus mici ghesefturide la Ministerul de interne): au o structura de actionari, au o conducere profesionista, au scuteri buni, din moment ce au transferat cu bani putini jucatori de valoare (in paranteza nu trebuie sa fii un geniu, ca sa te uiti pe lista jucatorilor de la mondialul trecut si sa-i vanezi pe cei ce mai joaca pe tapsan, la ei in Africa sau Australia, fara sa te complici cu "impresari" gen Stanescu!). De aceea echipa bolsevica a si luat titlul! Si ei si Jiji au mai furat, pe ici pe colo, au fost ajutati, dar la final Jiji si mai ales MM-ul s-au crezut Murinho si Capelo, au facut transferuri, au decis peste vointa lui Olaroiu. Rezultatele s-au vazut!

Revenind la echipa noastra de suflet: sper ca Mititelul sa se trezeasca, si sa lase pe cei care se pricep sa faca transferuri, sa decida echipa de start si tactica de joc! Pana nu vom ajung ela acest nivel minim de profesionism ne vom zbate in mediocritate! A mai fost unul, mic la stat, nu la nume, si tot asa le stia pe toate! Unde s-a ajuns se stie!

Respect Lion Respect Lion
MesajMesaj postat: Mon May 07, 2007 4:38 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

Daca tot vorbim off topic, eu astept UE-ul cu schimbarile structurale ce vor afecta inclusiv "organismele ministeriale sportive".

Am dubii legate de "profesionalismul" celor de la dinamo. Daca-i intorci cu susu-n jos le curg microfoanele, dosarele, listele de informatori, socrii comunisti, ect. prin toate cele.

Revenind la subiectul topicului, greu de crezut ca se va inhama cineva la caruta noastra daca Miti nu baga mana mai adanc in portofel. Si cu deja a reinceput sa laude fara discernamant lotul actual, parca parca ne asteapta o vara ca si ultima...Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Mon May 07, 2007 8:26 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vārsta: 31

22886 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1101
LocatieKöln

mititelu a reinviat clubul, care era picat in b si avea doar un jucator, l-a readus in A, unde ne e locul, dupa un sezon f dificil urmeaza de vazut daca a invatat din greselile comise! Eu sunt optimist si cred ca ne va merge mai bine! Very Happy
MesajMesaj postat: Mon May 07, 2007 9:20 pm
Raspunde cu citat
Triplefleosc
Suporter infocat
Suporter infocat

3303 Lei grei
Items

Aderat21 Jul 2006
Mesaje120
LocatieBucuresti

Mititelu a facut o treaba destul de bunicica, dar parca inca nu suntem impacati si vrem mai mult de la echipa Smile
Nu stiu ce planuri o avea, dar trebuie multi bani si ma tem ca nu ii are.
MesajMesaj postat: Tue May 08, 2007 3:39 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

15888 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje413

Stiinta wrote:
Daca tot vorbim off topic, eu astept UE-ul cu schimbarile structurale ce vor afecta inclusiv "organismele ministeriale sportive".

Am dubii legate de "profesionalismul" celor de la dinamo. Daca-i intorci cu susu-n jos le curg microfoanele, dosarele, listele de informatori, socrii comunisti, ect. prin toate cele.

Revenind la subiectul topicului, greu de crezut ca se va inhama cineva la caruta noastra daca Miti nu baga mana mai adanc in portofel. Si cu deja a reinceput sa laude fara discernamant lotul actual, parca parca ne asteapta o vara ca si ultima...Rolling Eyes

Stiinta,

In privinta structurilor suntem 100% de acord! Mie nu-mi vine sa cred ca intr-o tara NATO si UE bani publici se pot scurge cater cluburi profeesioniste de fotbal!!! In orice tara normala asa ceva ar egenera o ancheta parlamentara si multe capete are cadea!!!

Miti, saracul, face si el cat poate si cat il duce mintea aia de ospatar!! Din pacate e prea putin fata de ce astemptam noi!! Deja se lauda cu echipa performanta, cu titlul in doi ani, ca nu pleca nimeni la vara, iar de adus "unul sau doi" jucatori!! Cum mai scriam: rabdare si tutun, macar sa nu ne bage prin liga 2 intelepciunea marelui starteg mititel!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Tue May 08, 2007 5:41 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

15888 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje413

Stiinta wrote:

:

p.s. Ca sa revin on topic, cred ca Dorinel Munteanu ar fi o solurie pentru noi!! E serios si a aratat ca stie sa munceasca pe unde a fost!! Experimente gen Fane sau Cioroianu nu mai avem nevoie...
MesajMesaj postat: Tue May 08, 2007 8:22 am
Raspunde cu citat
Triplefleosc
Suporter infocat
Suporter infocat

3303 Lei grei
Items

Aderat21 Jul 2006
Mesaje120
LocatieBucuresti

john balace wrote:

p.s. Ca sa revin on topic, cred ca Dorinel Munteanu ar fi o solurie pentru noi!! E serios si a aratat ca stie sa munceasca pe unde a fost!! Experimente gen Fane sau Cioroianu nu mai avem nevoie...

Cam asta am intrebat si eu printr-un post anterior. Mi se pare ca ar fi o solutie destul de buna. Ar putea sa ne construiasca o echipa performanta.
MesajMesaj postat: Wed May 09, 2007 1:10 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

SFAT Ilie Balaci ar vrea ca antrenorul interimar sa fie pastrat.

Intrebat cine ar fi un bun antrenor la Universitatea, fostul component al "Maximei", Ilie Balaci (foto), a spus ca i-ar placea sa ramāna Florin Cioroianu īn functie.

"E normal ca mi-ar fi drag sa ramāna Cioroianu, dar nu eu hotarasc acest aspect. Eu am spus ca are si noroc, dar norocul ti-l mai faci si tu ca antrenor, doar a facut patru schimbari īn lot", a spus Balaci, care considera ca Stiinta poate sa nu mai piarda pāna la finalul acestui sezon: "In actualul campionat va spun doar ca Stiinta poate termina mai sus de locul 11. Este posibil sa nu mai piarda pāna la final, dar trebuie sa cāstige īntālnirea cu Jiul".

Altfel, finantatorul Adrian Mititelu a declarat īn premiera ca Stefan Stoica demisionase dupa īnfrāngerea cu 1-2 din meciul cu Gloria Bistrita, dar nu i-a fost acceptata plecarea. "Dupa umilinta de la Galati am vrut eu sa-l dau afara, pentru ca noi fierbeam, iar el era pe balta la prins peste. Oricum, el mai are de primit 100.000 de dolari de la Craiova si īl vom īncadra īntr-o functie la club, deoarece are contract cu noi pāna īn 2008", a mai afirmat Mititelu.

Sursa: Prosport
Alte zvonuri: Ovidiu Stanga antrenor
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ANTRENORII
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO