.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ISTORIA » "Craioveanu se retrage la Craiova"
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Aug 30, 2008 12:10 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
"Craioveanu se retrage la Craiova"
MesajMesaj postat: Wed Feb 15, 2006 1:55 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Craioveanu se retrage la Craiova

Aparut in ziua de Miercuri 15 Februarie 2006-Editie Speciala de Oltenia
• Fostul atacant al grupării-fanion a Olteniei, Gică Craioveanu, cel care a împlinit ieri vârsta de 38 de ani, a declarat că doreşte să-şi facă retragerea din cariera de fotbalist la Craiova, pe stadionul echipei la care a debutat în Divizia A, în 1991. Astfel, Craioveanu, jucător al formaţiei Getafe, din prima divizie spaniolă, doreşte să-şi pună ghetele în cui în faţa publicului oltean, într-un meci de retragere ce se va desfăşura pe arena “Ion Oblemenco”, în luna mai sau iunie. Craioveanu a evoluat pentru Universitatea până în vara anului 1995, devenind golgheter în două ediţii consecutive de campionat - sezoanele 1993-1994 (21 de goluri în 33 de partide) şi 1994-1995 (27 de goluri în 31 de meciuri). Cu echipa din Bănie a câştigat eventul în 1991 şi Cupa României, în 1993. (C. D. N.)
MesajMesaj postat: Wed Feb 15, 2006 3:10 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vrsta: 31

22886 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1101
LocatieKln

Ma bucur ca Craioveanu nu ne-a uitat! Sa-i facem un meci de adio de neuitat pe Ion Oblemenco! Very Happy
MesajMesaj postat: Thu Feb 16, 2006 5:52 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vrsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

merita un stadion plin
MesajMesaj postat: Mon Feb 20, 2006 5:17 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

Un articol interesant din Prosport, in care nu stiu cat e de veridica afirmatia cu exclusul Craiovei sau e doar o "stramba" ziaristica... Cool

"Va fi “uns” vicepreşedinte

Gică Craioveanu a dezvăluit pentru ProSport că boss-ul lui Getafe i-a propus ca din luna mai să devină omul numărul 2 al clubului.

Andrei NOURESCU
Gică Craioveanu a împlinit de curând 38 de ani şi a acceptat, după o lungă perioadă de tăcere, să vorbească despre apropiata sa retragere.
Atacantul lui Getafe, un club relativ mic din capitala Spaniei în comparaţie cu mult mai titratele Atletico şi Real, s-a gândit la retragere încă de anul trecut. Avea 37 de ani şi era aproape decis să-şi pună ghetele în cui, însă conducătorii grupării, de care s-a ataşat foarte mult, l-au convins să-şi amâne decizia.
“Dacă era după mine, nu mai jucam din sezonul trecut. La insistenţele preşedintelui, am rămas pentru încă un an la echipă. Mă simt bine fizic şi cred că am făcut faţă”, spune Gică. Dar acum Craioveanu este decis sută la sută. Data de 14 mai, când se încheie campionatul Spaniei, va însemna şi sfârşitul carierei sale de jucător. Visul lui Gică este să aibă parte în acea lună de un meci de retragere cu echipa României, dar exclude varianta Craiovei, cum se zvonise. (sublinere Stiinta) “Am vorbit şi cu Piţi, cu care sunt bun prieten, pentru că auzisem că în mai România va disputa un amical în Spania. Poate cu acea ocazie ar fi putut juca şi cu Getafe”, spune Gică, optimist. El ar vrea să-l cheme la meci pe bunul său prieten Viorel Moldovan - “N-ar putea lipsi, am stat cu el vreme de şase ani în aceeaşi cameră la echipa naţională” - şi speră ca în tribune să fie mii de români, dat fiind că în zonă lucrează nu mai puţin de jumătate de milion de conaţionali.
Când l-am întrebat pe Craioveanu ce va face după retragere, a răspuns cu fermitate că nu va fi antrenor. “Eu sunt prea sufletist, prea bun pentru aşa ceva. Cum aş putea, de exemplu, să-l ţin pe bancă pe Contra dacă într-o zi n-ar fi în formă?” “Şi atunci, Gică?” “Viitorul meu este tot la Getafe. Preşedintele mi-a propus, după ce mă las, să devin manager general al clubului. Sau vicepreşedinte. Deci voi mai rămâne câţiva ani la Madrid, deşi...”
Aici Gică devine melancolic. Spune că nu poate trăi toată viaţa la Madrid. “Avem o casă la Castellon şi acolo vreau să mă stabilesc peste câţiva ani. Mie îmi plac soarele, clima mediteraneană, iar acolo am plajă, palmieri...”

Vine doar o dată pe an în România
Gică Craioveanu şi-a serbat, pe 14 februarie, ziua de naştere cu soţia sa, Gema (foto), pe care a invitat-o la masă în oraş, cina romantică încheindu-se cu un tort, cu lumânări aprinse. Apoi, fuga acasă, la băieţelul (foto) de 4 ani, pe care nu ştie dacă îl va face fotbalist. “Nu o să mă bag în viaţa lui. Îl voi lăsa să facă ce vrea, fie că doreşte să devină fotbalist, strungar sau medic.” În ceea ce priveşte România, Gică spune că le duce dorul mai ales părinţilor săi, pe care îi vizitează în fiecare vară. Dar atât, fără afaceri, fără proprietăţi. “Nu am timp de aşa ceva şi nici nu sunt făcut pentru asta.” De înţeles. Cine ar da un hamac sub palmierii bătuţi de soarele Mediteranei pe Bulevardul Unirii?
MesajMesaj postat: Sat Mar 25, 2006 11:38 am
Raspunde cu citat
Willi
Suporter
Suporter

1441 Lei grei
Items

Aderat24 Mar 2006
Mesaje32

Inca un articol din ProSport despre retragerea lui Gica. Ar fi foarte frumos sa vina la Craiova si sa vedem, de ce nu, echipa care a reusit sa inscrie 10 goluri intr-un meci Very Happy

Craioveanu se retrage în Bănie

Aproape refăcut după o accidentare mai veche, atacantul de 34 de ani, Jerry Gane, a ţinut să precizeze că zilele trecute a discutat cu Gică Craioveanu, sfătuindu-l să nu-şi organizeze meciul de retragere la Madrid, ci la Craiova. “I-am zis că am un curcan mare la ţară şi nu-l tai, pentru că îmi va da pasă de gol la meciul de retragere de pe «Ion Oblemenco» şi, conform tradiţiei trebuie, să-i dau curcanul. Veţi vedea că ultimul meci va avea loc la Craiova”, a declarat Gane.
"Craioveanu se retrage la Craiova"
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ISTORIA
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO