Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Ce facem cu Finlanda? |
| Castigam |
|
50% |
[ 1 ] |
| Egal |
|
50% |
[ 1 ] |
| Pierdem |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Total Voturi : 2 |
|
 | Finlanda - Romania |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5229 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Pe 8 octombrie se incheie campania de calificare pentru C.M. din Germania, 2006.
Ultima partida, cu Finlanda.
Lotul convocat:
Portari: Bogdan Lobonţ (Ajax)
Fundaşi: Cosmin Contra (Getafe), Adrian Iencsi (Spartak Moscova), Gabriel Tamaş (Dinamo), Vasile Jula (CFR Cluj), Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk), Pompiliu Stoica (FC Moscova)
Mijlocaşi: Florentin Petre (Dinamo), Răzvan Cociş (Sheriff Tiraspol), Tiberiu Bălan (Sportul Studenţesc), Ovidiu Petre (Poli Timişoara), Costin Lazăr (Sportul Studenţesc), Dorinel Munteanu (CFR Cluj), Laurenţiu Roşu (Recreativo Huelva)
Pe 7 octombrie, tineretul va juca, de asemenea ultima partida.
Lotul: Portari - Sebastian Huţan (Şerif Tiraspol), Traian Marc (Politehnica Iaşi)
Fundaşi - Sorin Rădoi (Politehnica Timişoara), Marius Constantin (Rapid Bucureşti ), Cosmin Moţi (Dinamo Bucureşti), Daniel David (FC Bacău), Mihai Neşu (Steaua Bucureşti), Cristian Pulhac (Dinamo Bucureşti)
Mijlocaşi - Mihăiţă Pleşan (Dinamo Bucureşti), Andrei Prepeliţă ( FC Argeş), George Florescu ( Şerif Tiraspol), Ciprian Vasilache (Rapid Bucureşti), Ianis Zicu (Dinamo Bucureşti), Andrei Ionescu ( Universitatea Craiova)
Atacanţi - Bănel Nicoliţă ( Steaua Bucureşti), Romeo Surdu (CFR Cluj), Cosmin Curelea (Sportul Studenţesc), Claudiu Keşeru (Nantes) şi Cosmin Năstăsie (FC Argeş). |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Am castigat cu 1-0 (1-0), gol inscris de Mutu, in min. 41 din penalty.
Cu acelasi scor a castigat si tineretul, gol Nicolita ('2). |
|
|
|
|
|
emil ungureanu
|
| Presedinte de club |

|
1261 Lei grei
Items |
| Aderat | 18 Feb 2005 | | Mesaje | 737 | | Locatie | brisbane australia |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Deocamdata suntem pe locul doi chehii pierd 0-2 acas cu olandezii. |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
asa este, emil..dar este greu de crezut ca finlandezii ii vor incurca pe cehi..
Esre o istorie cu finlandezii astia...ne-au ajutat in 1971, cand au facut 0-0 la Praga si am reusit calificarea in sferturile Campionatului European...dar tot finlandezii ne-au mancat calificarea la CM din Germania 74! Atunci am facut 1-1 la Helsinki, punct pe care nu l-am mai putut recupera in fata redegistilor... |
|
|
|
|
|
emil ungureanu
|
| Presedinte de club |

|
1261 Lei grei
Items |
| Aderat | 18 Feb 2005 | | Mesaje | 737 | | Locatie | brisbane australia |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Stiinta, mai facut sa traesc din nou clipele anilor 70, cu acel raport care lai scris. Eu sunt optimist, daca combin felul cum am jucat noi, cu finlandezii, si felul cum s-a desfasurat partida, intre olanda si cehi...eu am convingerea, ca finlanda poate face un egal cu cehii. De ce? pentru faptul ca-ci cehi vor ataca barbar...si o sa uite ca finlandezii sun periculosi pe contra-atac.
PRONOSTIC--CEHII 1, FINLANDA 2.  |
|
|
|
|
|