.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » NATIONALA ROMANIEI » Finlanda - Romania
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Aug 30, 2008 12:18 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Ce facem cu Finlanda?
Castigam
50%
 50%  [ 1 ]
Egal
50%
 50%  [ 1 ]
Pierdem
0%
 0%  [ 0 ]
Total Voturi : 2

Finlanda - Romania
MesajMesaj postat: Thu Oct 06, 2005 12:00 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

Pe 8 octombrie se incheie campania de calificare pentru C.M. din Germania, 2006.
Ultima partida, cu Finlanda.
Lotul convocat:
Portari: Bogdan Lobonţ (Ajax)
Fundaşi: Cosmin Contra (Getafe), Adrian Iencsi (Spartak Moscova), Gabriel Tamaş (Dinamo), Vasile Jula (CFR Cluj), Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk), Pompiliu Stoica (FC Moscova)
Mijlocaşi: Florentin Petre (Dinamo), Răzvan Cociş (Sheriff Tiraspol), Tiberiu Bălan (Sportul Studenţesc), Ovidiu Petre (Poli Timişoara), Costin Lazăr (Sportul Studenţesc), Dorinel Munteanu (CFR Cluj), Laurenţiu Roşu (Recreativo Huelva)

Pe 7 octombrie, tineretul va juca, de asemenea ultima partida.
Lotul: Portari - Sebastian Huţan (Şerif Tiraspol), Traian Marc (Politehnica Iaşi)
Fundaşi - Sorin Rădoi (Politehnica Timişoara), Marius Constantin (Rapid Bucureşti ), Cosmin Moţi (Dinamo Bucureşti), Daniel David (FC Bacău), Mihai Neşu (Steaua Bucureşti), Cristian Pulhac (Dinamo Bucureşti)
Mijlocaşi - Mihăiţă Pleşan (Dinamo Bucureşti), Andrei Prepeliţă ( FC Argeş), George Florescu ( Şerif Tiraspol), Ciprian Vasilache (Rapid Bucureşti), Ianis Zicu (Dinamo Bucureşti), Andrei Ionescu ( Universitatea Craiova)
Atacanţi - Bănel Nicoliţă ( Steaua Bucureşti), Romeo Surdu (CFR Cluj), Cosmin Curelea (Sportul Studenţesc), Claudiu Keşeru (Nantes) şi Cosmin Năstăsie (FC Argeş).
MesajMesaj postat: Sat Oct 08, 2005 7:00 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

Am castigat cu 1-0 (1-0), gol inscris de Mutu, in min. 41 din penalty.
Cu acelasi scor a castigat si tineretul, gol Nicolita ('2).
MesajMesaj postat: Sat Oct 08, 2005 11:36 pm
Raspunde cu citat
emil ungureanu
Presedinte de club
Presedinte de club

1261 Lei grei
Items

Aderat18 Feb 2005
Mesaje737
Locatiebrisbane australia

Deocamdata suntem pe locul doi chehii pierd 0-2 acas cu olandezii.
MesajMesaj postat: Sun Oct 09, 2005 12:37 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

asa este, emil..dar este greu de crezut ca finlandezii ii vor incurca pe cehi..
Esre o istorie cu finlandezii astia...ne-au ajutat in 1971, cand au facut 0-0 la Praga si am reusit calificarea in sferturile Campionatului European...dar tot finlandezii ne-au mancat calificarea la CM din Germania 74! Atunci am facut 1-1 la Helsinki, punct pe care nu l-am mai putut recupera in fata redegistilor...
MesajMesaj postat: Tue Oct 11, 2005 10:28 am
Raspunde cu citat
emil ungureanu
Presedinte de club
Presedinte de club

1261 Lei grei
Items

Aderat18 Feb 2005
Mesaje737
Locatiebrisbane australia

Stiinta, mai facut sa traesc din nou clipele anilor 70, cu acel raport care lai scris. Eu sunt optimist, daca combin felul cum am jucat noi, cu finlandezii, si felul cum s-a desfasurat partida, intre olanda si cehi...eu am convingerea, ca finlanda poate face un egal cu cehii. De ce? pentru faptul ca-ci cehi vor ataca barbar...si o sa uite ca finlandezii sun periculosi pe contra-atac.
PRONOSTIC--CEHII 1, FINLANDA 2. Smile
Finlanda - Romania
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » NATIONALA ROMANIEI
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO