.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ANTRENORII » Gane
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Aug 30, 2008 12:13 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Gane
MesajMesaj postat: Fri Oct 12, 2007 1:55 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

«Cel mai frumos cadou»
de Mario MORCOV
Aparut in ziua de Vineri 12 Octombrie 2007
• Secundul Universităţii, Ionel Gane, îşi aniversează astăzi ziua de naştere, dar în alt rol decât acela din ultimii ani, unul la care doar visa în urmă cu câteva zile

Reporter: Jerry, la mulţi ani! Cei 35 de ani te prind într-o postură nouă faţă de cea obişnuită.
Ionel Gane: Exact. Şi îi mulţumesc lui Adrian că s-a gândit la mine. A fost cadoul meu pentru ziua de naştere. Cel mai frumos. Când m-a sunat şi mi-a zis “Vreau să fii secund”, nu am stat deloc pe gânduri. Nu puteam refuza acest lucru, îmi doream nespus să ajut şi eu cumva Universitatea.
Totuşi, în urmă cu doi ani spuneai că doreşti o funcţie de birou, manager, preşedinte…
Aşa este, dar îmi place foarte mult şi ce fac acum. Oricum, aveam de gând să încep altceva, iată că mi s-a oferit şi chiar voiam să o iau de jos. Mă gândeam să fiu secund, să învăţ, pentru că am multe de pus la punct, iar acum am o ocazie excelentă, mai ales că Nicolo Napoli este un bun antrenor, de la care am numai de învăţat. În plus, faptul că eu sunt cel care anunţ direct ceea ce spune el este şi mai bine pentru mine.
Adică eşti secund-translator, cam ce a fost Mourinho?
Cam aşa ceva, dar să lăsăm comparaţiile. Oricum, eu sunt poliglot, vorbesc cinci limbi, cu Nicolo - în italiană, cu australienii - în engleză, cu Thomas - în germană şi mai ştiu spaniolă şi franceză. E lucrul care mă încântă cel mai mult, că eu transmit direct ceea ce trebuie făcut.
Vorbind de cadouri, ce ţi-ai mai dori după surpriza oferită de Mititelu?
Nu prea mai am ce pe moment, ci în perspectivă, să mergem bine cu echipa, să facem treabă bună, să avem rezultate. Cred că se poate, argumente fiind lotul pe care îl are Universitatea şi modul cum lucrează Nicolo cu băieţii. Acum singurul lucru rămâne ca tot ce se face la antrenamente să transpunem şi în joc. Ce să mai, avem nevoie de noroc, pentru că premise sunt.
În noua calitate de secund, înţeleg că ai terminat-o cu fotbalul.
Dacă te referi ca jucător, da. Voi mai intra la miuţă, la antrenament, pentru că nu pot sta deoparte, dar gata cariera mea de fotbalist.
Un meci de retragere, ceva?
Sigur! În primăvară sau la vară vreau să fac un astfel de meci. Voi aduce la Craiova una dintre echipele la care am jucat, Osasuna, St. Gall sau Grasshoppers.
Despre Napoli ce poţi spune?
În cele câteva zile pe care le-am avut la dispoziţie să lucrez cu el, mi-a lăsat o impresie excelentă. Are un fel aparte în care vorbeşte cu toată lumea, cum încearcă să facă treaba, vine dintr-un fotbal occidental şi este un avantaj pentru noi toţi.
Cum vei sărbători cei 35 de ani?
Cu o bere la jucători, de fapt, două - pentru ziua mea şi pentru noul rol, dar asta dacă Nicolo îmi va permite. Apoi, pentru că avem liber sâmbătă şi duminică, voi chefui cu familia şi prietenii.

Sursa: Editie Speciala
MesajMesaj postat: Mon Oct 15, 2007 2:37 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Secundul-translator
de Mario MORCOV
Aparut in ziua de Luni 15 Octombrie 2007
Când l-a numit pe Nicolo Napoli principal, preşedintele Consiliului Director al Universităţii, Adrian Mititelu, a dorit să aducă un alt secund în locul fostului Daniel Mogoşanu, care continua de fiecare dată când tehnicienii erau substituiţi.
Aşa că a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe fostul fotbalist Jerry Gane, care nu a zăbovit deloc în a accepta oferta.

S-a renunţat la translator

Când acesta a venit la discuţii pentru a i-l prezenta pe Napoli, finanţatorul oltenilor a avut surpriza ca fostul atacant să vorbească direct cu Napoli în italiană. Încântat de aptitudinile noului secund, Mititelu a renunţat pe loc la translatorul angajat, căruia i-a plătit prima zi de lucru, apoi l-a anunţat că nu mai are nevoie de serviciile lui. Gane s-a prezentat la muncă, iar acum este omul care vorbeşte la şedinţele de pregătire patru limbi consecutiv: în italiană cu Nicolo, apoi le transmite în engleză australienilor şi leonezului, în germană antrenorului de fitness, Thomas Korompai, şi româneşte jucătorilor băştinaşi. Gane mai ştie în plus spaniola şi franceza. Cum a învăţat toate aceste limbi? Spaniola a învăţat-o când a evoluat la Osasuna, în Spania, germana, franceza şi italiana - când a jucat în Elveţia, iar la engleză a făcut cursuri. Despre statutul său, Jerry afirmă: “Într-adevăr sunt secund-translator, dar mă bucur că eu sunt cel care transmite primul informaţia. Asta mă ajută în perspectiva a ceea ce doresc să învăţ în această ucenicie.” Despre comparaţia cu Mourinho, Gane precizează: “Ei, nici chiar aşa, eu sunt doar un antrenor la debut, care face această meserie din plăcere, deşi mi-ar fi plăcut mult să deţin o funcţie în conducere. Dar cine ştie, poate cu ajutorul Domnului îi voi călca pe urme portughezului.”

Sursa: Editie Speciala
MesajMesaj postat: Fri Dec 28, 2007 3:23 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

Un interviu cu Gane aparut in Editie Speciala.

«Avem tineri de valoare»
de Mario MORCOV

Aparut in ziua de Vineri 28 Decembrie 2007
• Secundul Universităţii, Ionel Gane, crede că decizia TAS nu este aşa de dureroasă

Reporter: Jerry, o veste tristă de Crăciun, şi anume interdicţia transferurilor pentru un an a Ştiinţei.
Ionel Gane: Într-adevăr, nu prea a căzut bine, dar nu putem spune că este dureroasă. Tragem ponoasele altora. Noi doream să aducem doi - trei jucători cu experienţă, însă, dacă aşa s-a decis, vom merge înainte cu lotul actual.

Vor fi promovaţi şi tineri?
Oricum, voiam să dăm mai mult credit celor de perspectivă. Acum, cu această ocazie, cu siguranţă, le vom oferi oportunitatea să demonstreze că merită să joace. Avem tineri de valoare, care pot să suplinească această decizie. Poate fi mai bine, decât dacă am fi transferat pe cineva şi nu ar fi confirmat.

Care ar fi aceşti tineri de perspectivă?
Bărboianu, care a şi jucat, a arătat că are potenţial, Buşu, Valerian Găman, care a fost mai mereu reţinut în lot, Costea II. O să le vină tuturor rândul. Oricum, ei s-au pregătit cu noi şi merită să joace. Mai sunt şi alţi fotbalişti, dar încă îi mai urmărim. Avem ocazia acum, când va începe pregătirea, mai ales că se merge împreună cu echipa a doua în Antalya.

Cu Mister ai vorbit despre această decizie?
Imediat cum am aflat, înainte de Crăciun.

Cum a reacţionat?
A fost surprins neplăcut!

Atât poţi spune?
Păi, ce mai este de spus? Aşa cum am afirmat, intenţionam să aducem nişte jucători cu experienţă, pentru că s-a văzut că, în momentele decisive, am avut nevoie.

În ceea ce-i priveşte pe cei puşi pe lista de transferuri, s-a revenit asupra deciziei?
Momentan nu pot declara nimic. Vom vedea la reunirea lotului, Nicolo a făcut acea listă, el va hotărî.

Stângă: «E ruletă cu tinerii»

Aflat în Olanda, unde îşi petrece sărbătorile de iarnă, managerul Universităţii, Ovidiu Stângă, a comentat şi el decizia TAS. “E dureros ce s-a întâmplat, nu ai cum să mişti deloc. E greu de spus dacă vor apărea tineri. Este o şansă pentru ei, dar nu înseamnă că succesul este garantat. Trecerea de la juniori la echipa de seniori nu este uşoară. Este ca la ruletă. Sperăm să iasă bine. Sunt câţiva tineri de viitor. Vom vedea.” (M. M.)
Gane
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ANTRENORII
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO