.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ISTORIA » GEOLGAU: La Multi Ani!
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Thu Aug 28, 2008 5:40 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
GEOLGAU: La Multi Ani!
MesajMesaj postat: Mon Feb 20, 2006 1:50 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

Azi, 20 februarie, Ion Geolgau, component al echipei de glorie a Universitatii Craiova.
Cu voia voastra, reproduc si aici, postarea de la Autografe.

Ion Geolgau s-a nascut la Pielesti (Dolj), pe 20 februarie 1961.
A debutat foarte de tanar in prima divizie, fiind aruncat la 15 ani si noua luni in lupta de catre regretatul Titi Teasca, in partida "U" Craiova - UTA (3-1).
Pana in anul 1990, a evoluat de 292 de ori in tricoul alb-albastru, inscriind 33 de goluri. A castigat 2 titluri de campion si 2 Cupe ale Romaniei.
A inscris goluri memorabile in confruntarile internationale, precum golul calificarii din prelungirile returului cu Bordeaux (2-0), golul victoriei din confruntarea tur cu Hajduk Split (1-0, min. 86'), golul egalarii pe Olympia Stadion, din returul cu Bayern Munchen (1-1) si golul care a relansat partida tur cu nemtii de la Kaiserslautern (2-3). A jucat in 38 de partide in cupele europene intercluburi, avand 8 goluri inscrise.
A jucat si pentru Nationala, disputand 24 de partide si inscriind de trei ori. Golul sau de capatai a fost cel marcat la Bratislava (1-1 cu Cehoslovacia, toamna lui 1983), gol care a calificat Romania la Europenele franceze din 1984. Acolo, ca si pentru alti componenti ai Craiovei-Maxima care au dus greul calificarii, nu a mai fost loc pentru Geolgau, fiind preferate pilele din echipele militarizate.
A mai evoluat un sezon la FC Arges (1990-91), apoi in strainatate in Cipru si Belgia, incheindu-si cariera de jucator la Jiul IELIF Craiova, in 1992-93.
A antrenat diferite echipe din strainatate, avand o inclinatie spre trupele nordice (Feroe, Islanda). O perioada scurta a fost si in stafful clubului Universitatea Craiova.
Actulamente antreneaza echipa judeteana Progresul Segarcea, echipa finantata de firma la care este angajat.

LA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE!
MesajMesaj postat: Mon Feb 20, 2006 8:05 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

La multi ani, Gheorghita!! happy birthday
MesajMesaj postat: Wed Feb 21, 2007 12:57 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

«În câţiva ani vom da patru - cinci jucatori naţionalei»

de Cosmin STAICU

Aparut in ziua de Marti 20 Februarie 2007
• La aniversarea a 46 de ani, preşedintele Universităţii Craiova, Ion Geolgău, prezice revenirea în forţă a alb-albaştrilor în reprezentativa României
Spune că nu îşi doreşte decât sănătate şi ca echipa să prindă un retur de excepţie, la finalul căruia să ocupe una dintre primele cinci poziţii: “Mă bucur că am arătat împotriva Timişoarei, chiar dacă a fost un meci amical, că am făcut o pregătire de iarnă bună şi sper ca acest lucru să se vadă şi în campionat. E un semn că munca şi seriozitatea lui Fane Stoica şi a jucătorilor de la antrenament se reflectă şi pe teren, printr-un joc bun şi rezultate pe măsură. Îmi doresc să le oferim suporterilor cât mai multe victorii. Le voi da o bere băieţilor cu ocazia aniversării, dar, în schimb, mă aştept să nu piardă la Piteşti. Sper ca şi în continuare să aibă prestaţii şi rezultate favorabile, iar la finalul campionatului să ocupăm unul dintre primele cinci locuri.” Geolgău nu are preferinţe printre tinerii fotbalişti ai Ştiinţei şi consideră că toţi au perspective frumoase: “Nu pot spune că mă regăsesc printre aceşti copii, pentru că eu consider că fiecare jucător are personalitatea sa, dar am încredere că, nu peste mult timp, patru - cinci dintre ei vor fi în naţionala României. Şi nu mă refer doar la prima reprezentativă, ci şi la cei care vin din spate, câţiva dintre ei fiind deja selecţionaţi la loturile naţionale de juniori.”

Dreptate pentru Ştiinţa!

Geolgău are şi o supărare, peste care nu poate trece nici la aniversare - nedreptăţile făcute Universităţii în acest sezon -, oficialii din Bănie săturându-se să joace rolul de victime în faţa arbitrilor şi a diverselor comisii. “Se ştie că Universitatea nu a fost niciodată în graţiile Bucureştiului, însă ce s-a întâmplat în tur a întrecut orice măsură. Consider că am fost prejudiciaţi cu cel puţin cinci - şase puncte de arbitri şi sper ca acest lucru să nu se mai întâmple şi în cele 15 etape care au mai rămas. De asemenea, comisiile federale să lase parti-pris-urile şi să ne judece la fel ca pe echipele din capitală, nu cu altă unitate de măsură!”, s-a revoltat Geolgău.

Sursa: Editie Speciala
MesajMesaj postat: Wed Feb 21, 2007 1:00 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

La multi ani cu o intarziere de o zi!! Ieri nu am reusit sa intru pe site-ul celor de la Editie, asa ca pun si acest articol cu o zi de intarziere!

happy birthday
MesajMesaj postat: Wed Feb 21, 2007 5:37 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

La multi ani cu sanatate, putere de munca si realizari!

happy birthday
GEOLGAU: La Multi Ani!
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ISTORIA
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO