Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Gica Popescu |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5229 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Autograful l-am obtinut in ultima zi din luna iulie 2002, la un meci amical National - Stiinta (0-0). Ne lingeam ranile dupa plecarea netoiului si nu stiam inca (majoritatea dintre noi) ce zace in dinel staicu, proaspat patron la acea vreme.
Peste cateva zile, G. Popescu stergea, cu o astfel de semnatura, tot ce a reprezentat el pentru suporterii alb-albastri, trecand la dinamo. Abia atunci m-am lamurit de ce, la meciul respectiv, GP a stat in tribuna langa..netoiu. |
|
Last edited by Stiinta on Tue May 31, 2005 1:45 am |
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vārsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
mai bine sarim peste popescu gheorghe.
din pacate tot nu reusesc sa gasesc autograful unui "prieten" de al lui popescu: Gica Craioveanu |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Si eu sper sa gasesti autograful cu pricina, mai ales ca se pare ca Craioveanu il depaseste in longevitate fotbalistica pe GP.. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Gica Popescu s-a nascut la Calafat, pe data de 9 octombrie 1967.
A debutat in prima divizie pe 9 iunie 1985, la nici 18 ani (Universitatea Craiova - FC Brasov 1-0). A jucat pentru Stiinta pana in anul 1990, disputand 124 de partide si 18 goluri. La Steaua a jucat un retur de campionat (13 partide si un gol) devenind chiar campion (1988). Refuzul sau de ramane la Steaua in contextul controlului exercitat de Valentin Ceausescu, precum si performantele desoebite inregistrate dupa plecarea sa in strainatate si la echipa Nationala l-au transformat pe Gica Popescu intr-un idol al intregii Oltenii. Transferat in 1990 la PSV Eindhoven, castiga cu gruparea olandeza doua titluri de campion in 5 editii disputate (inscriind si 23 de goluri). Dupa un an petrecut la Tottenham Hotspurs (1994-1995), trece pentru urmatorii doi ani la FC Barcelona, castigand Cupa Cupelor, in 1997 (1-0 cu Paris St. Germain). Desi Van Gaal insista sa ramana la Barca, Popescu pleaca la Galatasaray Istanbul, unde va juca 4 ani si jumatate ani, castigand de trei ori campionatul, o cupa UEFA (2000, cu Arsenal, 0-0 si 4-1 la penaltiuri, Gica transformand ultima lovitura) si o Supercupa (2-1 cu Real Madrid, in 2000). Evolueaza un an la US Lecce, in prima divizie italiana (2001-2002) jucand 28 de meciuri si inscriind de doua ori.
Urmeaza un moment ciudat si cu urmari devastatoare pentru suporterii alb-albastri, cei care ajunsesera sa-l venereze pe Gica Popescu. In vara lui 2002, dupa ce Netoiu plecase de la Craiova la Dinamo, luand cu el si 15 jucatori, intr-un moment de cumpana al Stiintei si cand aproape toata lumea era convinsa ca va reveni la Craiova, "Baciul" semneaza cu..Dinamo! O greseala imensa si impardonabila care a sapat o prapastie adanca intre el si suporteri. Joaca doar 8 partide pentru echipa Ministerului de Interne, ajungand sa fie fluierat chiar si de suporterii potailor! Isi incheie cariera intr-un alt campionat puternic, la Hannover '96.
A jucat 87 d epartide in competiile europene intercluburi, inscriind de trei ori.
La Nationala a debutat impotriva Albaniei (3-0, pe 20 septembrie 1988). A jucat nu mai putin de 115 meciuri in echipamentul tricolor, avand 16 goluri. A jucat la CM din 1990 (Italia), SUA (1994) si Franta (1998), la CE din Anglia (1996) si Belgia-Olanda (2000).
Actualmente este impresar si este considerat unul din potentialii succesori ai Nasului la sefia FRF. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Mr. Juvete
|
| Suporter |

|
410 Lei grei
Items |
| Aderat | 27 Sep 2005 | | Mesaje | 43 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Pe cand Craioveanu si Stanga jucau impreuna la Stiinta am reusit sa le iau un autograf celor doi la un meci al Craiovei in Regie cu Sportul si din cate imi aduc aminte batusem cu 3-0 urma un meci cu Dinamo, imi pare rau ca nu mai gasesc autografele erau date pe niste colturi de hartie, a fost ceva spontan. A fost o onoare pt mine sa il am in fata ochilor pe mare nostru Gica |
|
|
|
|
|