Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Care vor fi echipele ce se vor califica? |
| Portugalia si Elvetia
|
|
0% |
[ 0 ] |
| Portugalia si Cehia
|
|
66% |
[ 2 ] |
| Portugalia si Turcia
|
|
33% |
[ 1 ] |
| Elvetia si Cehia
|
|
0% |
[ 0 ] |
| Elvetia si Turcia
|
|
0% |
[ 0 ] |
| Cehia si Turcia |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Total Voturi : 3 |
|
 | GRUPA A |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5229 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
In Grupa A au fost repartizate urmatoarele echipe:
Elvetia
Cehia
Portugalia
Turcia
Programul meciurilor este:
07/06/08 Elvetia - Cehia
07/06/08 Portugalia - Turcia
11/06/08 Cehia - Portugalia
11/06/08 Elvetia - Turcia
15/06/08 Elvetia - Portugalia
15/06/08 Turcia - Cehia |
|
Last edited by Stiinta on Mon Jan 07, 2008 4:35 pm |
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22886 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1101 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Elvetia o consider favorita! Joaca acasa si in plus are o echipa f buna! Portugalia, Cehia si Turcia se bat pt locul doi! |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
24520 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1329 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Eu cred ca Portugalia si Cehia sunt favorite la primele doua locuri.
Portugalia nu s-a comportat f bine in calificari, dar cred ca vor juca bine la Euro.
Pt locul al 2-lea s-ar putea bate Cehia si Turcia. |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Campionatul European a debutat sambata cu meciurile din grupa A. Una din echipele gazda, Elvetia, a cedat in fata selectionatei Cehiei, 0-1, gol marcat de Sverkos, in min. 71.
In cea de a doua confruntare, una dintre favoritele la adjudecarea trofeului european, Portugalia, a invins cu 2-0 Turcia. Au marcat Pepe ('61) si Meireles ('90). |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

22886 Lei grei
Items more... |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| cehia a jucat modest. elvetia a ratat citeva faze bunr. golul lui sverkos a cazut ca din cer, chiar nici n-a nimerit mingea bine la sutul golului. imi pare rau de frei ca s-a accidentat si rateaza euro. elvetia e ca si iesita din competitie acum. cehia daca puncteaza cu turcia e ca si calificata in sferturi. portugalia a jucat fantastic si putea castiga cel putin 4-0, dar au ratat f mult. turcia trebuie sa incerce sa bata macar elvetia. cu cehii nu cred ca poate castiga. |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

24520 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Destul de slab meciul de debut, in privinta spectacolului fotbalistic. Cu toate astea, imi rau pt Elvetia ca a pierdut meciul, desi a impus ritmul meciului si a avut si foarte multe ocazii importante. Cehia nu a aratat nimic spectaculos, a stat in expectativa si a punctat in urma unei greseli colective a apararii elvetiene. Petr Cech a fost "ingerul pazitor" al portii Cehiei, avand cateva interventii salvatoare.
Portugalia a aratat ca poate fi o pretendenta serioasa la castigarea campionatului. O echipa solida, bine pusa la punct, dominand atat prin forta colectiva, cat si prin individualitati precum Ronaldo, Gomes, Deco si lista poate continua.
Turcia nu a jucat rau, insa au fost depasiti de multe ori de jocul prestat de portughezi.
Portugalia si Cehia raman favorite la castigarea grupei. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
In runda a doua a grupei A, Elvetia a iesit din cursa calificarilor in urma infrangerii cu 1-2 in fata Turciei. Gazdele au condus cu 1-0.
Portugalia se arata ca o forta in acest turneu, trecand cu 3-1 de Cehia si fiind astfel prima echipa calificata in sferturi. De fapt, isi respecta blazonul de vicecampioana europeana.
Clasament
1. Portugalia 6 p 5-1
2-3. Cehia 3 p 2-3
Turcia 3 p 2-3
4. Elvetia 0 p 1-3 |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Portugalia (0-2 cu Elvetia) si Turcia (3-2 cu Cehia, de la 0-2!) sunt echipele calificate in faza sferturilor din grupa A.
Clasanet final grupa A
1. Portugalia 6p 5-3
2. Turcia 6p 5-5
3. Cehia 3p 4-6
4. Elvetia 3p 3-3 |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

22886 Lei grei
Items more... |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| targica gafa lui cech. nu credeam ca de la 2-0 in min 75 cehia poate pierde meciul...incredibil! in fotbal orice este posibil! trebuie luptat pina la finalul meciului, cine se relaxeaza este imediat pedepsit! |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

24520 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| gac200076 wrote: | | targica gafa lui cech. nu credeam ca de la 2-0 in min 75 cehia poate pierde meciul...incredibil! in fotbal orice este posibil! trebuie luptat pina la finalul meciului, cine se relaxeaza este imediat pedepsit! |
Trebuie sa si vrei sa faci treaba, nu ca ai nostri, care dupa ce ca au jucat cu a 2-a echipa a Olandei, probabil au asteptat sa si-o bage singuri in poarta.
Turcii au dat dovada ca-s un grup unit si au luptat, pana la ultima suflare, pana in ultimul minut. Cehii s-au relaxat dupa marcarea celui de-al 2-lea gol si au comis-o! Trebuia sa urmam exemplul turcilor, ca sa mergem in sferturi.
ps: Ii dau dreptate antrenorului Boloni care a afirmat ca „poporul român nu este curajos şi este lipsit de ambiţie”. Oricat am patrioti, de mandri, trebuie sa recunoastem ca are dreptate si am dovedit, cel putin in plan sportiv, la acest campionat european, ca suntem lipsiti de curaj si ambitie. Si asta datorita faptul ca ne lasam cndusi de niste oamnei mediocrii, corupti si indoctrinati de vechiul regim!!!!!!!!!!!! ((((( (((  |
|
|
|
|
|