Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Handbal |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135733 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5222 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Azi, HCM Constanta a pierdut cu 25-32 la Barcelona. Pacat ca au irosit o victorie la indemana, acasa cu macedonenii, saptamana trecuta. |
|
|
|
|
 | Re: Handbal |  |
|
Adrian
|
| Presedinte de club |

|
985 Lei grei
Items |
| Aderat | 31 Oct 2004 | | Mesaje | 583 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Nu vreau sa ma dau viteaz dupa razboi si nici nu ma dau ca am martori ca am zis, dupa victoria cu Barcelona, ca n-o sa mai castige nici un meci. M-au contrazis un pic, eu credeam ca o sa le piarda toate, iar in ultimul au scos un egal.
Nu ii ironizez, mi-ar fi placut sa mearga mai departe si ... mi-ar fi placut sa vad un meci acolo. In urma cu 6-7 ani am fost la Valcea si am vazut un meci al Oltchim-ului in Liga Campionilor: superba atmosfera! |
|
|
|
|
|
emil ungureanu
|
| Presedinte de club |

|
1261 Lei grei
Items |
| Aderat | 18 Feb 2005 | | Mesaje | 737 | | Locatie | brisbane australia |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Adrian wrote: | Nu vreau sa ma dau viteaz dupa razboi si nici nu ma dau ca am martori ca am zis, dupa victoria cu Barcelona, ca n-o sa mai castige nici un meci. M-au contrazis un pic, eu credeam ca o sa le piarda toate, iar in ultimul au scos un egal.
Nu ii ironizez, mi-ar fi placut sa mearga mai departe si ... mi-ar fi placut sa vad un meci acolo. In urma cu 6-7 ani am fost la Valcea si am vazut un meci al Oltchim-ului in Liga Campionilor: superba atmosfera! |
Gatu Licu Gunes Gruia , nu vor mai exista , fara Devotament.(?"0)
emil U
 |
|
|
|
|
|
emil ungureanu
|
| Presedinte de club |

|
1261 Lei grei
Items |
| Aderat | 18 Feb 2005 | | Mesaje | 737 | | Locatie | brisbane australia |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | | Azi, HCM Constanta a pierdut cu 25-32 la Barcelona. Pacat ca au irosit o victorie la indemana, acasa cu macedonenii, saptamana trecuta. |
MESAJ IMPORTANT pt TOTDEAUNA ref critic ref succese.
Trebueste Invatat spiritul Daruintei, sa ajungem Cotati, s-au Notati.
................ne mai laudam cu Blugi?SPORTIVI,s-au ne laudam In cont-
-inuare caci suntem SPORTIVI,fara NUME.(?)...VVV...Nu exista,fara
Transpiratie.
emil u  |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135733 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5222 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Nationala de handbal fete s-a calificat pentru CM in urma unei duble victorii in fata Cehiei.
Sa ne bucuram, mai ales ca avem atat de rare prilejuri de bucurii din partea handbalului. |
|
|
|
|
|
WhiteLion
|
| Suporter infocat |

|
1136 Lei grei
Items |
| Aderat | 24 Aug 2005 | | Mesaje | 150 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Lasa, ca ne ofera fotbalul destule.
Horta - Steaua = finala Challenge Cup. |
|
|
|
|
|
ukeloo
|
| manager |

|
9254 Lei grei
Items |
| Aderat | 20 Sep 2005 | | Mesaje | 351 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Handbalul romanesc in ultimul timp a inceput sa scoata capul mai intai prin nationala feminina care a avut o evolutie superba in Rusia iar mai apoi si prin ceva echipe de club. Sa speram ca performantele nu o sa se opreasca aici si chair daca sportul rege este fotbalul, sa nu uitam sa fim recunoscatori tuturor celor care ne reprezinta in afara. |
|
|
|
|
|