.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » UNIUNEA EUROPEANA » Intrarea in UE si demilitarizarea sportului
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Aug 30, 2008 12:21 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Intrarea in UE si demilitarizarea sportului
MesajMesaj postat: Tue Jan 09, 2007 6:45 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

INTRAREA IN UE VA ADUCE SI DEMILITARIZAREA SPORTULUI ROMANESC?

Proaspata aderare a tarii noastre la Uniunea Europeana a ridicat prin presa sportiva "centrala" o serie de intrebari super-esentiale: cati jucatori extra-comunitari pot avea cluburile noastre, vor pleca jucatorii romani mai usor si mai multi in campionatele Uniunii, etc.
Nu am remarcat pe nicaieri banala, modesta, marunta intrebare: vom intra, in sfarsit, in normalul unui sport demilitarizat? Alinierea la normele europene va duce la disparitia cluburilor administrate de Ministerul de Interne si cel al Apararii? Cluburi infiintate de sovietici in scopul "propaganda superioritatii comunismului prin sport".
Absurda situatie prezenta nu poate continua sub noua umbrela. La diferite discipline, rugby, handbal, volei, hockey. fotbal, atletism, gimnastica, box, etc se infrunta echipe alcatuite din "sportivi-militari-politisti". Aceste echipe sunt finantate, paradoxal chiar si de catre celelalte grupari implicate in competiile respective. O fractiune din taxele pe care fotbalistul X de la Universitatea Craiova sau oricare alt sportiv din orice alta ramura sportiva, alaturi de toate milioanele de cetateni "taxabili" le varsa statului ajunge in bugetele cluburilor "militar-sportive" Dinamo si Steaua! Banul public trebuie folosit in scopul pregatirii fizice a militarului si politistului de cariera nu a sportivilor-cu-grade dar care nu au nicio tangenta cu haina militara. Sau la plata multor antrenori, organizatori, colonei, chestori care se invart prin aceste cluburi. Cati din antrenorii centrului de copii ai clubului "profesionist" Steaua sunt ofiteri si leafa nu le vine in niciun caz din buzunarul "patronului" Becali. Ce treaba are chestorul-fotbalist Dinu C. cu reducerea criminalitatii in Bucuresti? Ca sa nu mai pomenim bietul amanunt ca a fost el insusi surprins in doua randuri baut la volan?
Imaginati-va un minister al internelor scapat de povara intocmirii unor dosare, sa zicem de circulatie, in care ar fi implicati proprii sportivi sau conducatori sportivi.
Integrarea sportului romanesc in contextul celui european nu se poate face in conditiile mentinerii unor structuri anacronice, in speta cluburile militare. Locul acestora este alaturi de alte "minunate realizari" ale comunismului si anume la groapa de gunoi a istoriei.
MesajMesaj postat: Wed Jan 10, 2007 1:31 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22886 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1101
LocatieKöln

keep on fighting Stiinta! Very Happy

de ghimpele asta nu scapam asa usor...

ia zi, tu ai fost la armata?? MrGreen
MesajMesaj postat: Wed Jan 10, 2007 5:03 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

gac200076 wrote:
keep on fighting Stiinta! Very Happy

de ghimpele asta nu scapam asa usor...

ia zi, tu ai fost la armata?? MrGreen

Nu scapam usor, dar trebuie sa taiem raul asta ca sa ne fie mai bine...

Normal ca am fost la armata, nu stiai ca abia de anul asta armata nu mai e obligatorie? MrGreen
MesajMesaj postat: Thu Jan 11, 2007 12:58 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22886 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1101
LocatieKöln

lasa, ca am auzit de unii care au scapat ca sunt handicapati! MrGreen
dar ma bucur ca esti sanatos! Very Happy

nu imi place ca sandu se are f bine cu blatter si ca daca blatter va fi reales, parca vad ca nu se schimba in curind mare lucru... Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Thu Jan 11, 2007 4:22 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

Nume predestinat si Blatter asta...cum sa nu se inteleaga Nasu' bine cu el? MrGreen
MesajMesaj postat: Thu Jan 11, 2007 7:12 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Stiinta wrote:
Nume predestinat si Blatter asta...cum sa nu se inteleaga Nasu' bine cu el? MrGreen

Laughing Laughing Laughing Laughing
MesajMesaj postat: Fri Jan 12, 2007 5:13 pm
Raspunde cu citat
ukeloo
manager
manager

9301 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje352

Lasat copii ca ii face Aditzu praf pe toti cu ochelarii lui de soare MrGreen!
Intrarea in UE si demilitarizarea sportului
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » UNIUNEA EUROPEANA
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO