.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> JUCATORII » Transferuri » Liber la plecari?
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri Aug 22, 2008 2:41 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Sunteti de acord sa plece Bornescu, Tanasa si Saceanu?
Da
11%
 11%  [ 1 ]
Nu
88%
 88%  [ 8 ]
Total Voturi : 9

Liber la plecari?
MesajMesaj postat: Tue May 13, 2008 5:16 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135733 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5222

Se pare ca daca am "scapat" de grija aducerii de jucatori, din motivul binecunoscut, nu suntem linistiti in privinta plecarilor.
Bornescu pare sa plece la Rapid iar Tanasa si Saceanu sunt ofertati de cele doua Politehnici.
Cum asta iarna au plecat Ciuca si Velcovici, iar de venit doar Njock ar fi singurul, lotul pentru campionatul viitor pare destul de subtirel.
MesajMesaj postat: Tue May 13, 2008 9:49 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22886 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1101
LocatieKöln

nu inteleg cum miti vrea sa faca lot pt campionatu viitor. chiar vrea sa completeze lotul numai cu jucatori de la primavara? pai asa nici vorba sa putem ataca locurile 1-5!!! ne vom multumi an de an cu locurile 8-12....nu este asta ceea ce vrem!!!!!!! vrem performanta!!!!!!
MesajMesaj postat: Wed May 14, 2008 3:43 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

15666 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje408

gac200076 wrote:
nu inteleg cum miti vrea sa faca lot pt campionatu viitor. chiar vrea sa completeze lotul numai cu jucatori de la primavara? pai asa nici vorba sa putem ataca locurile 1-5!!! ne vom multumi an de an cu locurile 8-12....nu este asta ceea ce vrem!!!!!!! vrem performanta!!!!!!

Arjica n-are bani si nici minte sa faca echipa la Craiova. Personal astept epoca post Raj, cu el n-am sperante. Daca il da Bornescu suntem candidati seriosi la retrogradare. Nu cred ca mai sunt multe de spus despre epoca Raj Kapur Arjica Mititelu Boouaveni.

Respect Lion Respect
Liber la plecari?
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> JUCATORII » Transferuri
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO