Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Lobont la Fiorentina |  |
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22886 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1101 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Portarul nationalei Bogdan Lobont va fi imprumutat pina la sfirsitul campionatului 20005/06 echipei de serie A Fiorentina. Acest transfer s-a efectuat deoarece portarul Fiorentinei Sebastian Frey s-a accidentat grav (ruptura de ligamente incrucisate) si clubul are nevoie de un portar de valoare. Lobont in acest campionat a fost mai mult rezerva la Ajax, asa ca pasul inspre Italia ii va prinde bine! Bafta!  |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135733 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5222 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Si eu ii doresc bafta, desi, sincer, nu il consider pe Lobont un portar deosebit. Poate si fizicul lui mai putin impozant mi-a crea senzatia asta.
De aceea, in Italia, unde campionatul este foarte dur, are o sansa deosebita de a-si arata adevarata valoare.
Prin prisma Nationalei, imi doresc sa-mi schimbe si parerera despre el prin paradele "florentine". |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
24520 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1329 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| E foarte bine ca si-a gasit echipa. Astfel va juca si va in forma, si va ajuta si echipa nationala. Bafta!! |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22886 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1101 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
initial vineri cind s-a anuntat transferul, era vorba doar de un imprumut, acum parca e vorba de un contract pe 4 ani...in fine cu Frey sanatos va fi f greu sa se impuna la Fiorentina. Tifosi sunt f sceptici in privinta lui Bogdan! E ultima sa sansa sa arate ce stie! Daca apara bine, n-o sa-i fie usor lui Frey sa-si reia postul! Bafta!  |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
24520 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1329 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Am citit azi in Fanatik, ca a fost la acea clinica pt a i se face vizita medicala si in plus un test antidoping. Cei de la Fiorentina au vrut sa vada daca este curat.  |
|
|
|
|
|