Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Loteria si OTV |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5229 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Postul tv OTV a lansat un bilet colectiv pentru tragerea loteriei de duminica. Potul este de peste 9 milioane euro, iar acest bilet ar valora 370 000 de euro.
Deja ar fi cotizat vreo 170 de oameni si ar mai fi vreo 250 pe lista de asteptare.
Ideea ar apartine lui Dan Diaconescu, de la OTV si Stelian Ogica, care banuiesc ca este acelasi personaj care a afirmat ca i-a fost furat un bilet castigator acum cativa ani.
De retinut ca la 6 din 49 numarul total al variantelor posibile este de peste 13 milioane, iar suma ce ar fi investita in acest bilet colectiv (ce ar include, probabil o schema de 23 numere) ar acoperi cam 1% din aceste posibile combinatii.
Ma intreb ce-o sa iasa din toata aceasta "afacere". |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vārsta: 20 |
24520 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1329 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Noi suntem prostii k dam cu banii acolo!!! din bilete cred ca si-au scos de cateva ori premiul care este la ora actuala!! E o mare porcarie loteria asta!!!!! Bani aruncati degeaba!!! |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5229 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Cred ca te referi la Loteria de stat...normal, e afacerea cea mai banoasa avand cea mai mare "marja a casei"...in jur de 50%...de ex., in fondul de premii intra doar 50% din banii jucati, iar restul in buzunarul loteriei (statului)...Dar asta e valabil nu numai la noi, cam peste tot unde exista loterii de stat...spre comparatie, acelasi stat nu lasa cazinourile sa aibe mai mult de 10% cota casei... |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vārsta: 20 |
24520 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1329 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Hotiiii!!!! De ce credeti k nu s-a castigat atata timp la rand si au iesit numai numere ciudate, cum a fost cazul cu 3 sau 4 numere consecutive.
Pai in timpul asta, kt s-a reportat premiul, poate au scos de 3,4 ori valoarea lui!
Si banii castigati cine stie unde merg, sau in ce buzunar intra!!
Nu se merita sa joci!!! Eu n-am mai jucat de 2 ani, de knd era biletul 9 lei. Acum a ajuns in jurul sumei de 15 lei!! |
|
|
|
|
|