.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » AUTOGRAFE » Ovidiu Stanga
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri Aug 22, 2008 2:27 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Ovidiu Stanga
MesajMesaj postat: Thu May 05, 2005 1:49 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vārsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

nu-mi mai amintesc anul in care am luat autograful de la ovidiu stanga( 1995 sau 1996 cred). oricum era in perioada cand el evolua in spania la salamanca, dar venise in pauza intersezoane in tara si l-am intalnit la un amical al universitatii pe stadionul din valea rosie.
pentru mine, el a reprezentat un jucator reprezenativ al universitatii in perioada 90-95.
din pacate revenirea sa ulterioara in lotul alb albastrilor nu m-a impresionat pozitiv.
MesajMesaj postat: Mon May 23, 2005 7:28 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135733 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5222

Ovidiu Stanga s-a nascut pe data de 5 decembrie 1972, in Craiova.
A debutat la Universitatea Craiova in campionatul 1990-1991, disputand o partida pentru echipa care, sub comanda lui Sorin Cartu, a adus ultimul tricou de campion in Banie.
In perioada 1991-1995, Stanga a jucat 107 meciuri in tricoul Stiintei, inscriind 29 de goluri.
In 1995, s-a transferat la clubul spaniol de prima divizie Salamanca. Avand o evolutie foarte buna, in anul urmator, Ovidiu a ajuns la celebra formatie olandeza PSV Eindhoven, cu care a devenit campion in anul 1997. Pentru PSV a jucat 52 de partide, marcand 7 goluri. Ultimul meci a fost un 4-0 contra Ajaxului la care debutase Cristian Chivu.
Stanga a debutat in tricoul echipei Nationale la 27 martie 1996, in partida Iugoslavia - Romania (1-0). A imbracat de 22 de ori echipamentul tricolor. A participat la CE din Anglia (1996) si la CM din Franta (1998). Din nefericire, in partida Romania - Anglia (2-1, 26 iunie 1998) din grupele mondialului francez, Stanga a suferit o grava accidentare. Practic a fost scos din circuitul international.
In 1999, revine in tara, jucand un an la Dinamo (normal, prin filiera Becali care readucea si readuce fotbalistii transferati afara la Dinamo). Urmeaza o perioada de peregrinari Olanda (divizia secunda)-Romania. Joaca din nou pentru Universitatea Craiova, intrand insa in conflict chiar cu antrenorul care l-a lansat in fotbalul mare (Cartu). Anul trecut, este pus pe liber, oarecum nejustificat, de catre Rednic. Acum evolueaza in divizia secunda olandeza, la Helmond.
Are un baietel, Luc, in varsta de doi ani.
MesajMesaj postat: Mon May 23, 2005 9:44 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vārsta: 20

24520 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1329
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

O carte de vizita impresionanta ...pacat k din cauza unei accidentari nu a putut continua la acelasi nivel...
MesajMesaj postat: Thu Jun 23, 2005 12:58 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135733 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5222

Si iata ca Ovidiu Stanga este noul antrenor al Universitatii.
MesajMesaj postat: Thu Jun 23, 2005 1:03 am
Raspunde cu citat
emil ungureanu
Presedinte de club
Presedinte de club

1261 Lei grei
Items

Aderat18 Feb 2005
Mesaje737
Locatiebrisbane australia

SUCCES OVIDIU ...te sustinem .
Ovidiu Stanga
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » AUTOGRAFE
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO