Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| WhiteLion wrote: | | Stiinta wrote: | | Venirea lui Hizo nu a fost suficienta pentru ca Pandurii sa nu inregistreze a cincea infrangere consecutiva. |
Urmeaza a 6-a.  |
Asa a fost, au suferit a 6-a infrangere consecutiva
Un articol din Impact in Gorj de azi:
Divizia A/ Rapid Bucuresti – Pandurii Tg-Jiu 3 - 0
S-au jucat cu noi !
Rapid:
Coman – M. Constantin, Maftei, Rada, Stanca – Badoi, Maldarasanu, Ilies - D. Niculae, N. Constantin (60 Vasilache), Buga (76 E. Dica). Antrenor: Razvan Lucescu
Pandurii Tg-Jiu:
Pustinjakovic – Keca, Scarlatache, Perisic, Iordache – Bertea, Vancea, Osorio (58 Verdes), D. Radoi (58 Armel), Stefan – Nita (83 Ursu). Antrenor: Viorel Hizo
Spectatori: 3.000
Pe un teren aducand mai mult a suprafata de biliard si cu un public incantator, Rapid a inceput in forta meciul cu Pandurii si chiar in primul minut Badoi a cazut teatral in careu, dupa un contact perfect regulamentar cu Perisic. Forcingul gazdelor din primele cinci minute nu a dat roade, elevii lui Viorel Hizo baricadandu-se in aparare si netrecand centrul terenului.
Presiunea gazdelor la poarta noastra s-a accentuat si, in minutul 14, Danilo a respins din plonjon sutul de la 16 metri al lui Nae Constantin.
Inevitabilul s-a produs in minutul 21, atunci cand capitanul gazdelor Vasile Maftei a deschis scorul cu o lovitura de cap din interiorul careului. În minutul 28, Osorio a pierdut o minge la mijlocul terenului, ocazie pentru Ilies de a initia un contraatac, Buga finalizand cu un sut parat cu piciorul de Danilo. În minutul 32, Iordache a balbait o minge la marginea careului, prilej pentru Daniel Niculae sa-l deposedeze si sa centreze perfect in interiorul careului de unde Nae Constantin a trimis cu capul in poarta. Portarul pandurilor s-a evidentiat si in minutul 39 cand a reusit sa respinga sutul lui Buga de la marginea careului de 16 metri. Repriza I s-a incheiat cu aplauze din partea galeriei rapidiste adresate lui Robert Nita, semn ca bucurestenii nu l-au uitat pe micutul atacant.
Repriza a doua nu a adus decat un asediu la poarta noastra, desi Hizo a introdus in teren doi atacanti, Verdes si Armel. În minutul 67 Maldarasanu a executat perfect o lovitura libera de la marginea careului exact in vinclul portii lui Danilo. Zece minute mai tarziu, gazdele au mai marcat o data prin Ilies, insa golul a fost anulat pe motiv de off-side.
Pe final de meci, Pandurii a incercat sa atace, insa pe contraatac Niculae putea majora avantajul. A reusit sa-l depaseasca pe Scarlatache, insa a trimis pe langa poarta. În rest nimic, gorjenii pierzand meritat un meci in care au fost vioara a doua, nedepasindu-si conditia. Puteam pierde la o diferenta mult mai mare, insa de acum acest joc ramane istorie, iar urmatorul existential pentru supravietuirea in Divizia A. Sambata la Tg-Jiu va veni Gloria Bistrita, una dintre contracandidatele noaste la evitarea retrogradarii.
„Sunteti primii cazuti !”
În tribunele de pe Giulesti, impresia lasata de Pandurii a fost una modesta. „Cu astia vreti sa scapati? N-aveti nici o sansa, sunteti primii cazuti”, spuneau cativa fani rapidisti aflati in preajma bancii de rezerve a oltenilor. Acestia, la final, au plecat spre vestiar cu capetele plecate, semn ca, in meciul cu Rapid, Pandurii nu s-au ridicat la valoarea jocului prestat in jocul cu Steaua.
Hizo, ironizat si aplaudat
Prima iesire nervoasa a lui Viorel Hizo de pe banca de rezerve a avut loc in minutul 16. Momentul a fost fructificat de un spectator aflat in spatele bancii de rezerve a oaspetilor care i-a aratat tehnicianului pandurist prima pagina a ziarului in care Hizo a fost facut bufon. Antrenorul nostru nu a avut nici macar o reactie. O mica parte a galeriei Legione Granata l-a aplaudat pe cel care a antrenat Rapidul in cinci randuri.
Un alt fost rapidist, Robert Nita a fost primit cu caldura de fostii rapidisti care l-au chemat si la salutul traditional.
Condescu, alaturi de Grebla si Sandoi
La tribuna oficiala, delegatia gorjenilor a stat separat de cea a giulestenilor. Presedintele Marin Condescu, vicele Temelescu, fostul antrenor al gorjenilor, Emil Sandoi si Toni Grebla. Delegatia gorjenilor s-a aratat la pauza extrem de dezamagita de jocul prestat de elevii lui Hizo. „Nu am jucat nimic, asta este”, a spus Condescu.
Nicky Dumitriu a fost premiat
Clubul Rapid a initiat la inceputul campionatului un proiect de premiere al fostelor glorii ale echipei alb-visinie. În fiecare etapa, cate un fost jucator care a marcat existenta Rapidului este premiat. La jocul de aseara, oficialii giulesteni l-au premiat pe varful de lance al Rapidului din anii 1970, Nicky Dumitriu. Fosta glorie a Rapidului a dat startul simbolic acestui meci in aplauzele publicului.
COSMIN BRUJAN |
|
Last edited by TitanGirl on Mon Sep 26, 2005 12:32 am |
|
|
|
 | |  |
|
WhiteLion
|
| Suporter infocat |

|
1136 Lei grei
Items |
| Aderat | 24 Aug 2005 | | Mesaje | 150 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| TitanGirl wrote: |
Divizia A/ Rapid Bucuresti – Pandurii Tg-Jiu 3 - 0
...
Spectatori: 3.000 |
3000 ... ca doar se lauda ca au cei mai multi suporteri! Si asta dupa 1-1 la Rotterdam in Cupa UEFA!  |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135733 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5222 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Dupa sase etape de seceta, Pandurii reusesc prima victorie si parasec ultmul loc.
GAZETA DE SUD
Dupa prima victorie din Divizia A, Pandurii spera in supravietuire
Un nou inceput
Cristi PEPTAN
Paduretu si Vancea s-au luptat la mijlocul terenului
Pandurii - Gloria 2-1
• Stadion „Municipal“, spectatori: 5.000.
• Au marcat: Armel '70, Vintilescu '90 / Negrean '27.
Pandurii: Balaet - Popete, Scarlatache, Perisic, Keca ('46, Buia) - D. Radoi, Stefan, Vancea, Ursu ('64, Iordache) - Nita ('46, Armel), Vintilescu. Antrenor: Viorel Hizo.
Gloria: Piglisan - Mindrean ('55, S. Bors), A. Rus, Astilean, D. Sinmartean - Paduret, Paduretu, Muresan, D. Matei - Sumudica ('59, Iftodi), Negrean. Antrenor: Ovidiu Sabau.
• Cartonase galbene: Vancea, Iordache, Perisic / A. Rus, D. Sinmartean, Muresan.
• Au arbitrat: I. Serea - Z. Szekely, I. Onicas.
In fata unui stadion pe jumatate gol, Pandurii a obtinut prima victorie din Divizia A, intr-un final fericit, interzis cardiacilor. Prestatiile slabe ale gorjenilor din etapele precedente au tinut suporterii departe de stadion, chiar daca jocul nu a fost televizat. Ca o continuare a evolutiilor slabe de pina acum, echipa lui Hizo s-a comportat rusinos in prima repriza cu Gloria Bistrita, dar a fost resuscitata la pauza, prin intrarile lui Buia si Armel. Neputinta din jocul gruparii oltene a fost taxata dur de catre suporteri, care i-au huiduit pe fotbalistii lui Hizo la finalul primei reprize.
Abia dupa un sfert de ora, Pandurii a avut o tentativa de a pune in pericol poarta lui Piglisan, Vancea sutind peste poarta de la distanta. Nita putea arata ca este si fotbalist, nu numai sef de galerie, dar nu a facut-o, trimitind cu capul pe linga poarta un balon pe care scria gol.
Si cum trecusera 27 de minute, defensiva gorjenilor si-a facut datoria in sensul negativ al cuvintului si a incasat un gol de la Negrean, dupa o faza care nu anunta nimic. Unicul virf al Gloriei si-a incercat norocul cu un sut de la marginea careului, Balaet s-a facut ca intervine, dar mingea s-a oprit in plasa portii sale. Abia peste zece minute au reactionat gazdele. Perisic, singur in mijlocul carelui, a reluat cu capul spre poarta, dar Mindrean si-a folosit mina pentru a opri golul. Prea putin pentru o echipa ce aspira sa ramina in Divizia A.
Spectatorii au sarit in sus de bucurie, dar nu pentru vreo reusita din teren a favoritilor, ci pentru ca Buia a iesit la incalzire. La pauza, Hizo a renuntat la figurantii Nita si Keca si a mers pe mina lui Buia si Armel. „Dulaul“ a ordonat ca toate mingile sa-l caute pe Buia, pentru ca „Figo“ stie unde sa le distribuie. Jocul echipei Pandurii s-a schimbat total, bistritenii fiind nevoiti sa se apere cu 11 jucatori in fata portii lui Piglisan. Defensiva totala a ardelenilor a rezistat insa pina in minutul 70, cind a cedat in fata executiei spectaculoase a congolezului Armel. Stefan a pasat cu capul, iar atacantul de culoare a reluat direct din foarfeca, in stinga lui Piglisan. Iuresul la poarta Gloriei a continat, dar Popete si Vintilescu au aminat fericirea pentru minutul 90. Capitanul Vintilescu a primit o minge in careu, a pivotat pe linga adversarul direct si a sutat pentru prima victorie a „pandurilor“ in Divizia A.
Dupa 90 de minute in care a trecut prin toate starile posibile, Hizo si-a felicitat elevii pentru victorie si spera ca salvarea de la retrogradare este posibila. „Nelutu ma cunoaste foarte bine, si-a luat masuri, dar in repriza a doua cred ca am dominat jocul, echipa a vrut foarte mult si ar trebui sa felicit toti jucatorii, pentru ca am avut mai multe ocazii de gol. Bistrita a fost si va ramine un adversar incomod pentru orice echipa, chiar daca schimba din mers o serie de jucatori. Cu aceasta victorie intram si noi in campionat, fiindca aceste trei puncte au venit foarte tirziu, au venit cind nimeni nu se mai astepta, cind nimeni nu ne dadea nici o sansa, dar eu sper sa scap aceasta echipa de la retrogradare. Bineinteles, numai cu sprijinul jucatorilor, fara de care nu se poate, si cu sprijinul conducerii administrative“, a declarat Viorel Hizo, la finalul unui meci nebun.
IMPACT DIN GORJ
Fotbal, Divizia A: Pandurii Tg-Jiu – Gloria Bistrita 2-1
Am spart gheata !
• Victorie istorica pentru gorjeni
• Elevii lui Viorel Hizo au predat lanterna rosie
Pandurii:
Balaet - Popete, Perisic, Scarlatache, Keca (Buia ”46) - D. Radoi, I. Stefan, Vancea, Ursu (M. Iordache ”65) - Vintilescu, R. Nita (Disney '46). Antrenor: Viorel Hizo.
Gloria:
Paglisan - Mandrean (Bors “56), D. Matei, Astilean, A. Rus - Paduretu, Muresan, Paduret, D. Sanmartean - Sumudica (Iftodi “59), Negrean. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau.
Cartonase galbene: Vancea (“59), M. Iordache (“69), Perisici (“79)/ A. Rus (“64), D. Sanmartean (67).
În sfarsit, Pandurii au reusit sa adune primele trei puncte in Divizia A. Ortacii din iarba ai lui Condescu au fost nevoiti sa astepte sapte etape pentru a se bucura si ei pentru un succes. A trecut mult de cand Pandurii nu au mai reusit o victorie in campionat, mai exact din ultima etapa a Diviziei B, acel succes istoric la Severin, rezultat care ne-a propulsat in A. Aici, pe prima scena, de cateva etape bune tineam lampasul rosu si viitorul era sumbru. Însa, cu un tehnician priceput pe banca, incepem din nou sa visam. Jucam cat de cat bine, baietii se daruiesc pe teren, iar acest lucru nu poate decat sa ne bucure. Acum, dupa victoria in fata Bistritei, putem spune ca Pandurii a inceput campionatul.
Am jucat cu Farul, Dinamo, Steaua si Rapid si am pierdut. Era greu sa fii facut ceva in fata acestor nume, dar nu si imposibil. Majoritatea microbistilor gorjeni deja i-au iertat pe fotbalistii targujieni pentru acele insuccese, insa rabdarea ajunsese la limita. Dupa esecul din Giulesti nimeni nu mai concepea un alt joc pierdut acasa, mai ales in fata Gloriei Bistrita. „Meci capital”, a spus Hizo. „E momentul sa intram si noi in campionat”, spunea Condescu. Si, intr-adevar, importanta jocului cu Gloria a parut ca i-a marcat in primul act pe jucatorii de la Pandurii.
Repriza slaba
Debutul meciului cu Gloria a fost unul anost, dovada ca prima ocazie a venit abia in minutul 15, Vancea sutand din alergare de la 25 de metri peste buturile bistritene. Cateva zeci de secunde mai tarziu, centrarea lui Popete de pe dreapta a fost reluata cu capul de Robert Nita din coltul careului de 6 metri, in plasa laterala. Publicul era in picioare, anticipand golul in poarta lui Paglisan, dar era un simplu foc de paie. Oaspetii se aparau cu cinci fundasi si mizau totul pe cartea contraatacului. Stadionul a amutit in minutul 27. Gloria a dat lovitura primei reprize prin agerul atacant Sandu Negrean, care a trimis plasat din coltul careului de 16 metri la coltul lung, pe sub Robert Balaet. Era primul sut pe spatiul portii, si s-a dovedit in final a fi si ultimul.
Luati la apostrofari si fluierati, elevii lui Hizo au parut descumpaniti vreme de cinci minute, adica exact pana in momentul in care tehnicianul pandusrit s-a decis sa-l trimita la incalzire pe Romica Buia, iar spectatorii au reactionat prin aplauze. Era clar, punctul de legatura intre echipa si public era „Figo”, iar Hizo a stiut asta.
Hizo a mutat decisiv
La pauza, Hizo a mutat decisiv si l-a facut sah-mat pe elevul sau preferat, omologul de pe banca Gloriei, Ioan Ovidiu Sabau. Au iesit anonimul Keca si Nita si au intrat Buia si Armel, adica exact cartile care s-au dovedit a fi castigatoare. Congolezul a adus plusul de energie in atac, iar experimentatul Romica „a limpezit” jocul la mijlocul terenului, acolo unde baietii nostri au patimit. Si prezenta lui Buia s-a facut imediat simtita, numarul 30 de la Pandurii trimitand doua mingi periculoase spre poarta lui Paglisan, insa care si-au gresit tinta. Pandurii era pe val, insa golul intarzia sa pice, Vintilescu, Stefan si Armel irosind situatii bune de a marca.
Totusi, in minutul 72, sprintenul Armel a marcat un gol de generic TV, reluand, din foarfeca, din interiorul careului mare, mingea venita de la Stefan. Dezlantuiti, fotbalistii lui Hizo au renuntat definitiv la defensiva, aruncandu-se in atac. Inevitabil, in prelungiri a venit si golul izbavitor, autor Vintilescu, acesta sutand de la circa 15 metri in dreapta lui Paglisan. Reactia imediata a varfului gorjean a fost sa urce chiar in tribuna langa spectatori, el escaladand foarte usor garduletul care desparte terenul de tribune. Finalul a fost de infarct, cu oaspetii aruncand mingea in careu, iar gorjenii degajand baloanele peste tribuna oficiala. Dupa fluierul final al lui Ionica Serea, la Tg-Jiu a inceput sarbatoarea cu Vintilescu in prim plan.
În urma a ramas un meci greu, dar de care o sa ne amintim cu placere peste cativa ani. A fost prima victorie in Divizia A si la care antrenorul Viorel Hizo a participat efectiv prin mutarile pe care le-a facut in timpul meciului. Un antrenor este mare atunci cand reuseste sa schimbe din mers o situatie care nu ii este favorabila. Iar Hizo a reusit acest lucru! Cu el pe banca, avem speranta ca nu vom retrograda!
Nedreptatiti de arbitraj
Cea mai controversata faza a meciului de la Tg-Jiu s-a consumat in minutul 34. Atunci, cornerul executat de Robert Nita de pe partea stanga a fost reluat cu capul din 6 metri de fundasul sarb al gorjenilor, Dragan Perisic, insa mingea a fost scoasa de pe linia portii de Alin Rus, cu ajutorul bratului stang. Centralul intalnirii, Ionica Serea, se afla in acel moment la circa 10-15 metri si nu a dictat lovitura de la 11 metri si eliminare pentru jucatorul Gloriei. Faza a fost comentata pe larg la pauza, reluarile video indicand o grava greseala de arbitraj.
Dupa meci, presedintele echipei Pandurii, Marin Condescu, spunea ca „voi duce caseta la Bucuresti pentru a fi analizata, nu vreau sa pateasca si altii ce ni s-a intamplat noua, asa ca cei care gresesc sa plateasca”.
Aceiasi gorjeni mai invoca alte doua lovituri de la 11 metri neacordate, in minutul 47 cand Vintilescu a fost tras de tricou de catre Dan Matei si o alta faza in care Armel a cazut din nou in suprafata de pedeapsa dupa un contact cu Astilean.
COSMIN BRUJAN
Golul de trei puncte al lui Vintilescu:
„Am sutat cu ura !”
Omul meciului, Sorin Vintilescu, era extrem de fericit dupa joc. Capitanul pandurilor si-a respectat promisiunea facuta inaintea meciului cand a spus ca „daca intru pe teren, o sa dau tot ce pot si chiar o sa dau gol”. Si, intr-adevar, Vintilescu s-a tinut de cuvant si a marcat, si inca golul decisiv, al doilea in acest sezon pentru Pandurii dupa cel din meciul cu Farul. Capitanul gorjenilor spune ca e primul sau gol pe care il marcheaza pe final de meci, iar victoria este pe deplin meritata.
„Nu am mai dat niciodata gol in minutul 90”
Rep: E cel mai important gol pentru tine in Divizia A?
Sorin Vintilescu: Pana acum da. Cel mai important si primul pe care l-am inscris in minutul 90 din toata cariera mea pentru ca nu am inscris in prelungiri sau pe final de meci niciodata. A venit cu atat mai bine cand era mai mare nevoie si a fost si gol de trei puncte. Echipa avea mare nevoie de o victorie, ca de aer.
Rep: Credeti ca ati castigat acest joc cu noroc?
S.V.: Nu. Eu cred ca am castigat meritat si diferenta dintre jocul practicat de noi si cei de la Bistrita nu este reflectata in diferenta de goluri. Pentru ca noi trebuia sa castigam la o diferenta de doua sau trei goluri.
Rep: Are Pandurii „fata” de ultimele locuri?
S.V.: Nu pot sa spun asta dar cred ca Pandurii are fata de Divizia A. Pe ce loc, ramane de vazut, dar de primul esalon sunt convins ca avem fata, chiar daca am avut un debut mai slab in campionat.
„Nu ne e frica !”
Rep: Va mai este frica de retrogradare?
S.V.: Pentru noi fiecare meci este o finala, dar nu as considera ca este vorba de frica de retrogradare. Va dati seama ca toti ne gandim sa nu retrogradam si ne uitam la clasament cu gandul sa evadam din acea zona. Dar nu as numi asta frica. Ne gandim numai la obiectiv dar nu cu frica ci cu speranta.
Rep: Cui ai dedicat golul victoriei din acest meci?
S.V.: Suporterilor nostri care au venit la meci.
Rep: Ai tras tare la gol. Cum a fost?
S.V.: Cred ca am pus toata ura mea in acel sut, mai ales ca mai avusesem cateva ocazii si nu reusisem sa marchez.
Rep: La 0-1 publicul isi pierduse rabdarea si va apostrofau. Cum ati simtit aceasta reactie din teren?
S.V.: La 1-0 am fost si noi descumpaniti pe teren, pentru ca a fost o lovitura. Din ce se jucase pana in acel minut nimic nu prevestea golul Bistritei pentru ca nu ajunsesera la poarta. Dar in momentul acela aveam nevoie de un public cu totul altfel. Dar a durat putin acest moment si publicul a revenit la o atitudine mai buna spre final de joc, cand au fost senzationali si ne-au purtat spre victorie.
Rep: De ce ratati in continuare foarte mult?
S.V.: Din cate stiu eu, e o boala mai veche a echipei noastre. Dar este foarte important ca ajungem sa ne cream acele ocazii. Sa speram ca in timp vom rata din ce in ce mai putin si vom inscrie cu un gol mai mult decat adversarul.
A consemnat COSMIN BRUJAN
Gol de povestit nepotilor:
„Am mai dat goluri d-astea!”
Marcatorul primului gol al gazdelor in meciul cu Gloria, Armel Disney este de origine congolez. Acesta a venit in Romania in urma cu trei ani si a jucat pana in aceasta vara la International Pitesti, fiind si golgeterul echipei. Înaintea debutului acestui campionat, Armel a fost transferat la Pandurii, evoluand in toate cele sapte meciuri de pana acum. Sambata, in minutul 72, congolezul a reusit sa marcheze primul sau gol pentru Pandurii, din foarfeca. A fost catalogat ca fiind cel mai frumos gol al debutului de campionat.
Rep: Armel, jocul cu Bistrita a fost cel mai bun meci al tau in Romania?
Armel Disney: Da si e bine ca am castigat. Am dat un gol frumos si ma bucur.
Rep: Ai mai dat vreun astfel de gol in meciuri oficiale?
A.D: Aici in Romania, nu. Dar la mine in Congo, da. Acesta e al treilea si o sa mai dau.
Rep: Publicul v-a apostrofat in prima repriza, iar in a doua a fost alaturi de voi. Cum comentezi situatia ?
A.D.: Da, dar avem un public frumos. Am castigat cu Gloria si acum trebuie sa ne bucuram.
Rep: Urmeaza meciul cu CFR. Puteti obtine puncte?
A.D.: Pentru noi fiecare meci este important, nu conteaza cu cine jucam. Mergem sa castigam, pentru ca nu vrem sa retrogradam.
(C.B.)
Prima victorie, primii bani
„Avem primele de joc mai mari decat trei sferturi din echipele din Divizia A”, spunea Condescu, inaintea meciului cu Gloria Bistrita. Conform regulamentului de ordine interioara al clubului targujian, fiecare jucator titular va incasa 750 de euro in caz de victorie si 250 euro pentru remiza. Fotbalistii care iau loc pe banca de rezerve incaseaza si ei 200 E la victorie si 100 E la remiza. (C.B.)
Hizo si-a batut elevul
„Era un jucator model din toate punctele de vedere si pe care l-am simpatizat enorm”, au fost cuvintele magulitoare ale lui Hizo la adresa lui Ioan Ovidiu Sabau. În confruntarea de sambata, Hizo si-a batut fostul elev. „Nelutu ma cunoaste destul de bine, a stiut la ce sa se astepte din partea mea si si-a luat masuri de precautie. Va spun ca imi este foarte greu sa-mi inving fostii elevi, e greu sa te confrunti cu ei. Acum urmeaza Dorinel Munteanu”, a spus „Dulaul” la conferinta de presa desfasurata dupa meci.
Ioan Ovidiu Sabau a declarat ca „meciul dintre doua echipe aflate la disperare a fost transat de echipa care si-a dorit mai mult victoria”. Mai mult, „Motul” si-a atacat jucatorii, despre care a spus ca „nu reusesc sa inteleaga ceea ce le transmit eu, nu au vointa pe care am avut-o eu ca jucator”.
(C.B.)
La munca in folosul clubului
Cu aproximativ patru ore inaintea meciului, jucatorii lui Viorel Hizo s-au recreat intr-un mod inedit. Astfel, in holul hotelului Sport din incinta stadionului, jucatorii lui Viorel Hizo impatureau de zor la programele de meci. „Trebuie sa ne omoram si noi timpul cumva, mai sunt cateva ore pana la joc si ne plictisim”, spunea unul dintre jucatori.
Pentru prima data in acest sezon, aceiasi jucatori targujieni au trecut si pragul unei manastiri din Gorj. Lacasul sfant ales de Hizo si compania a fost Manastirea Tismana, aflata la 30 de kilometri de Tg-Jiu. Excursia a fost facuta vineri seara cu masinile personale ale jucatorilor.
(C.B.) |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Uite ca Pandurii batura la Cluj
PROSPORT
CFR Cluj - Pandurii Târgu Jiu, scor 1-2
CFR Cluj a pierdut, scor 1-2 (0-1), meciul disputat sâmbătă, pe teren propriu, în faţa formaţiei Pandurii Târgu Jiu, în etapa a VIII-a a Diviziei A. Echipa antrenată de Dorinel Munteanu a înregistrat prima înfrângere din ediţia 2005/2006 a Diviziei A, în timp ce oapeţii au obţinut cea a doua victorie consecutiv.
Echipa Pandurii a deschis scorul în minutul 18, prin Bogoi, care a reluat cu capul în plasă, de la şase metri, un balon centrat de Iulian Ştefan. Armel Disney a majorat diferenţa în minutul 64, când a reluat în plasă, de la opt metri lateral dreapta, un balon centrat de Vintilescu, la un contraatac al oaspeţilor. Bruncevici a redus din diferenţă în minutul 87, când a înscris cu un şut la colţul lung, de la 14 metri lateral stânga.
La partidă au asistat aproximativ 6.000 de spectatori.
CFR Cluj: 12. M. Tudor - 4. Panin, 30. Jula, 28. Miloşevici, 6. Miclăuş - 14. Minteuan (18. Bruncevici '64), 8. D. Munteanu - 19. Tilincă, 21. Coroian (10. Fl. Dan '70), 24. R. Surdu - 9. Anca. Antrenor: Dorinel Munteanu.
Pandurii: 22. Pustinjakovici - 14. Popete, 8. Perisici, 2. Scarlatache, 16. Bogoi, 26. M. Iordache - 24. Bertea (5. D. Rădoi '6 , 27. Pereira (6. Isam '49), 10. I. Ştefan - 19. Vintilescu (30. Buia '76), 11. Disney. Antrenor: Viorel Hizo.
Cartonaşe galbene: D. Munteanu '45, Jula '77 / Pereira '31, Pustinjakovici '33, Bertea '45, Popete '47, Bogoi '50, Scarlatache '56, M. Iordache '89, Isam '90.
EDITIE SPECIALA
Divizia A / CFR Cluj - Pandurii Tg. Jiu 1-2
Pandurii au produs marea surpriză la Cluj
de Valentina Udrea (Cluj), Adrian IOSUB
Realizare
Golul lui Disney (stânga) le-a adus oltenilor toate cele trei puncte în partida cu CFR Cluj.
CFR 1 - 2 PANDURII
Au marcat: Bruncevic ’87 / Bogoi ’17, Disney ’65
CFR (4-3-3)
M. Tudor Panin Jula Milosevic Miclăuş Minteuan (Bruncevic ’66) D. Munteanu Coroian (Fl. Dan ’70) Tilincă Anca Surdu
Antr.: D. Munteanu
PANDURII (4-4-2)
Pustinjakovici Popete Scarlatache Perisici Bogoi Bertea (D. Rădoi ’69) Osorio (Isam ’47) I. Ştefan M. Iordache Disney Vintilescu (Buia ’76)
Antr.: V. Hizo
Arbitri: Augustus Constantin (Rm. Vâlcea) - Cristian Nica (Ploieşti), Florin Stănescu (Bucureşti)
Stadion: “CFR” (Cluj)
Gorjenii se gândesc cu optimism la evitarea retrogradării.
Disney a înscris de două ori în ultimele două etape.
Cu un moral bun, după prima victorie obţinută în actuala ediţie de campionat, în etapa trecută, cu Gloria Bistriţa, pandurii au abordat foarte încrezători partida de la Cluj. În absenţa lui Robert Niţă, accidentat, Viorel Hizo a optat în acest joc pentru cuplul de atacanţi Disney-Vintilescu, cei care au adus primele puncte în actualul sezon pentru formaţia din Tg. Jiu. După un început de joc care a aparţinut gazdelor, cu Munteanu şi Anca în prim-plan, oltenii au revenit şi au reuşit să şi înscrie, prin Bogoi, care a trimis mingea cu capul în plasă din cinci metri, după centrarea venită de pe partea stângă de la I. Ştefan. După gol, oaspeţii se retrag în apărare şi tripleta ofensivă a Clujului, Anca-Tilincă-Surdu, pune stăpânire pe careul trupei lui Hizo. Mai întâi, în minutul 25, Popete scoate din doi metri mingea trimisă de Surdu, iar peste numai şase minute acelaşi Popete mai scoate o dată de pe linia porţii, după şutul lui Panin. După alte câteva ocazii, clujenii reuşesc să şi înscrie în ultimul minut al primei reprize, prin Anca, însă golul este anulat de tuşier pe motiv de ofsaid.
Partea secundă debutează după aceleaşi coordonate, însă clujenii nu mai ajung aşa uşor la poarta oaspeţilor, care se dovedesc foarte periculoşi pe contraatac. Alergând după egalare, gazdele neglijează faza defensivă şi Disney profită în minutul 65, când trimite în plasă, de la marginea careului mic, centrarea lui Vintilescu. Eforturile ofensive ale clujenilor dau roade abia în minutul 87. Buia pierde o minge la centrul terenului, Munteanu îi trimite noului intrat Bruncevic, care înscrie din opt metri. Golul clujenilor a venit însă prea târziu pentru ca gazdele să mai întoarcă rezultatul. Partida se încheie cu victoria surprinzătoare a pandurilor, care înainte de joc păreau victime sigure în faţa CFR-ului lui Dorinel Munteanu. Formaţia din Tg. Jiu obţine a doua victorie consecutivă (după ce, în primele şase etape, oltenii nu reuşiseră să adune nici măcar un singur punct) şi dovedeşte că lupta pentru evitarea retrogradării poate fi câştigată. |
|
|
|
|
 | |  |
|
WhiteLion
|
| Suporter infocat |

|
1136 Lei grei
Items |
| Aderat | 24 Aug 2005 | | Mesaje | 150 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| TitanGirl wrote: | | Uite ca Pandurii batura la Cluj |
Pe CFR Cluj anul asta ii bat numai oltenii si francezii!  |
|
|
|
|
|
emil ungureanu
|
| Presedinte de club |

|
1261 Lei grei
Items |
| Aderat | 18 Feb 2005 | | Mesaje | 737 | | Locatie | brisbane australia |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| ESTE VORBA DE MASINA, CARE PRODUCE FOTBALISTI "VALAHIEI".ADICA NASTEM TALENTE... |
|
Last edited by emil ungureanu on Sat Nov 05, 2005 2:59 am |
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135733 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Pandurii continua seria rezultatelor contradictorii..dupa esecul de acasa cu Sportul, egal cu Petrosaniul apoi iar egal acasa cu vasluienii...se pare ca echipa scartaie din greu pe terenul propriu, cu o singura victorie pana acum. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135733 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Un nou rezultat peste asteptari pentru gorjeni: victorie la Pitesti!
FC Argeş - Pandurii Târgu Jiu 0-1
Echipa FC Argeş a pierdut astăzi cu scorul de 0-1 (0-0), meciul susţinut pe teren propriu, în compania formaţiei Pandurii Târgu Jiu, contând pentru etapa a XII-a a Diviziei A.
Unicul gol al meciului a fost marcat de Disney, în minutul 61. Popete a centrat de pe partea dreaptă, un fundaş a deviat balonul, portarul Vintilă nu a reuşit să-l reţină, iar Disney a trimis cu capul în poartă.
FC Argeş: 72. Vintilă - 5. Chiţa, 25. M. Radu, 6. Rohat, 23. Poenaru (17. Cristian Tănase '46) - 10. Prepeliţă, 24. Murgan, 4. Negoiţă, 11. Năstăsie (19. Dobre '72) - 7. Bilaşco (14. Costescu '57), 9. C. Tănasă.
Antrenor: Sorin Cârţu.
Pandurii: 1. Pustinjakovici - 14. Popete (16. Bogoi '65), 6. Amzucu, 8. Perisici, 2. Scarlatache, 4. Trofin - 21. Keca, 17. Vancea, 10. I. Ştefan - 11. Disney (5. D. Rădoi '90), 19. Vintilescu (13. R. Niţă '77).
Antrenor: Viorel Hizo.
Cartonaşe galbene: Bilaşco '20, Rohat '71 / Amzucu '27, Scarlatache '74, Disney '78
Sursa: Prosport |
|
|
|
|
 | |  |
|
emil ungureanu
|
| Presedinte de club |

|
1261 Lei grei
Items |
| Aderat | 18 Feb 2005 | | Mesaje | 737 | | Locatie | brisbane australia |
|
|
|
 |
 |
 |
|
PACALA , FELICITARI... si acum intreb.
Cine este mai bun: Hizo Cirtu s-au Ovidiu...
Stiinta, de ce nu trei echipe in A ? (vezi jiul )
Vedeniile mele sunt reale: o zic din nou, Oltenia este masina care produce talente.
Hizo, s-a deliberat de 12 jucatori, se vede ca are de unde alege  |
|
|
|
|
|