Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Anonymous wrote: | Eu as propune pentru astazi:
Auxerre - Livorno ->1 cota 1,83 la Gamebookers
Parma-Osasuna->2 cota de 2,30 la Gamebookers
Is 2 meciuri mari si late in care se poate inmulti o suma de bani de 4 ori !
Va urez sa aveti noroc! |
interesante. eu cred ca cei de la auxerre vor marca primii, numai ca, mi-e teama ca, daca livorno egaleaza dupa min 70, probabil francezii vor conserva rezultatul.
pe osasuna as merge si eu, e meci greu dar f tentanta cota.
as mai zice sevillea az alkmaar peste 3 goluri la 1.65. din convingere
merg si pe o infrangere a lui dinamo
bafta si tie |
|
|
|
|
 | |  |
|
flipper
|
| Presedinte de club |

17694 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| ukeloo wrote: | Hello,
Pentru cei interesati: www.betmania.ro dau in mare masura ponturi bune. Personal consider ca poate fi o sursa de ispiratie.
Bon chance! |
pentru analiza recomand www.h2hstats.com. insa nu prezinta deat meciurile din competitiile interne si trebui sa-ti faci cont |
|
|
|
|
 | |  |
|
flipper
|
| Presedinte de club |

17694 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
astazi se joaca ultima etapa in germania div2. de fapt primele 3 meciuri din aceasta ultima etapa
- Unterhaching - Rostock 2 la o cota de 2.05. cred ca cei de la rostock vor dori sa termine turul in fotoliul de lider ei aflandu-de la doar un punct in fata celor de la karlsruhe, care au duminica meci acasa si probabil vor castiga
- koln - kaisserslautern as propune un X2 la o cota de 1.69. casele de pariuri ii vad fovoriti pe koln, ei si-au schimbat si antrenorul de vreo 3 etape si probabil toata lumea se asteapta sa castige azi. insa in ultimii 10 ani cele 2 echipe s-au intalnit de 12 ori. koln a castigat de 0 ori. mai exact k-lautern a castigat de 9 ori(din care de 5 ori chiar pe terenul de la koln) iar 3 partide s-au incheiat la egalitate. in plus in ultimele 5 partide jucate acasa, koln nu a reusit sa castige doar 2 egaluri si 3 infrangeri. situatie inversa pt k-lautern care din ultimele 5 meciuri in deplasare a obtinut 3 victorii si 2 egaluri.
oricum este un derby, se poate intampla orice insa eu raman la pronosticul de X2 |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5229 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| O sugestie, poate sunt de urmarit si meciurile din Liga a doua olandeza (Jupiler League), la mai mult de 2,5. De obicei se marcheaza in draci acolo... |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22886 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1101 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
werder bremen- wolfsburg 1 sigur
borussia dortmund- leverkusen as pune x sau 1. leverkusen sunt obositi dupa meciul de joi din cupa uefa |
|
|
|
|
|
johnny_cv9
|
| Suporter |

|
2547 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Aug 2006 | | Mesaje | 19 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| gac200076 wrote: | werder bremen- wolfsburg 1 sigur
borussia dortmund- leverkusen as pune x sau 1. leverkusen sunt obositi dupa meciul de joi din cupa uefa |
pe werder am pus si eu...lyon cred ca mai e sigur si are cota buna de 2,1...si real madrid cu cota de 1,8 |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

17694 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
in bundesliga2 joaca azi karlsruhe cu furth.
daca inving gazdele trec pe locul 1(in fata celor de la rostock pe care am pierdut eu vineri, ei luand doar 1 pct din deplasarea de la underhaching)
daca nu e ceva putred si la nemti, cum mai fac argentinienii cand isi mai baga mafia coada de fac toate echipele din top 3 egal in aceiasi etapa, ar trebui sa fie pronosticul 1, la o cota de 1.60 |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

17694 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
teoretic azi ar fi ceva meciuri sigure: adica: Tottenham Southend 1
Palermo Ascoli 1, sevillia deportivo 1 etc.
ca sa incerc ceva cu cote mai maricele as zice: atalanata udinese 1 la o cota de 2.25,
Gimnastica Real Betis peste 3 goluri, cota 2.15 |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
As avea o retinere sa joc peste 2 g la Betis... |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

17694 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
a trecut ceva timp de cand nu am mai jucat, asa ca am sa incerc ceva azi din prima liga engleza.
aston villa - watford as merge pe 1. aston villa n-a mai castigat de vreo 5 meciuri pe teren prpriu(e adevarat ca au intalnit si pe manchester si pe chelsea). asa ca ar fi timpul sa le mai faca o bucurie suporterilor pt ca azi intalnesc pe watford, o formatie ce nu a castigat nici un meci in deplasare in acest campionat. cota 1.70
reading sheff utd 1. la o cota de 1.90
fulham tottenham 1. cota 3. asta e un meci extrem de dificil dar mi-as asuma riscul la o cota atat de tentanta, mai ales ca tottenham nu a impresionat deloc in deplasare(1 singura victorie). insa e f posibil un egal |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Atunci poate e mai bine un 1x la fulham...daca spui ca e cota 3 la 1 solist, atunci double chance trebuie sa aibe o cota spre 1.80 cred... |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

17694 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
da, ai avut dreptate cu tottenham.....au egalat in min 88  |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Tinanad cont ca s-a marcat in min.84 (1-0) si apoi egalare dupa 4 min probabil a fost sa fie oricum un meci egal...Dar celelalte doua meciuri mentionate de tine au avut final prezis...
E interesant ca desi egalul are un procent consistent in rezultatul final, putini au curajul sa mearga pe un X... |
|
|
|
|
|