.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » Amicale » Primele meciuri din 2007 pentru Universitatea Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatorul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri Aug 22, 2008 2:25 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Primele meciuri din 2007 pentru Universitatea
MesajMesaj postat: Fri Jan 19, 2007 11:04 am
Raspunde cu citat
calin_emilian
Lider galerie
Lider galerie

9172 Lei grei
Items

Aderat15 Apr 2005
Mesaje323
Locatiebucuresti

Universitaea Craiova are programat primul meci din 2007, în cantonamentul de la Băile Herculane, duminică 21 ianuarie, cu divizionara B Minerul Lupeni. Meciul va avea loc de la ora 13,30.

Marţi, 23 ianuarie, Universitatea va întâlni pe CFR Timisoara, după care, joi, 25 ianuarie, echipa olteană va disputa primul amical pe Stadionul 'Ion Oblemenco' din Craiova, cu divizionara B, FC Caracal.

sursa: prosport
MesajMesaj postat: Sun Jan 21, 2007 1:27 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Start la amicale

de Mario Morcov (Herculane)

Aparut in ziua de Sambata 20 Ianuarie 2007
• Trupa lui Stoica întâlneşte astăzi, la Herculane, Minerul Lupeni în prima partidă test a anului 2007
Ziua de astăzi este una a premierelor pentru Universitatea Craiova din mai multe motive. Este primul meci din acest an pentru echipa alb-albastră, fie el doar cu un caracter amical. Apoi, pentru întâia oară în istoria de 49 de ani, formaţia este însoţită de o maşină mobilă care va vinde, la faţa locului, obiecte promoţionale cu inscripţiile clubului. În echipă vor apărea pentru prima dată cele două achiziţii din această iarnă, Jeremie Njock şi Julius Wobay, dar şi greco-australianul John Tambouras, aflat momentan în probe, dar cu mari şanse să semneze un acord cu gruparea olteană. De aceea, chiar dacă adversarul nu este unul de calibrul, Minerul Lupeni fiind o formaţie mai puţin cunoscută, de-a lungul vremii evoluând mai mult în eşalonul trei, alb-albaştrii trebuie să facă un meci bun, pentru că vor fi asistaţi de foarte mulţi fani. Nu contează că lotul craiovenilor vine după o perioadă de pregătire de şase zile în care s-a tras tare şi că adversarii sunt acum una dintre echipele care a făcut furori în seria B2 şi anunţă că doreşte să atace promovarea pe prima scenă fotbalistică a ţării, singura dorinţă a tuturor este ca această partidă să fie câştigată, fiindcă aşa cum spune Fane Stoica: “Băieţi, suntem Universitatea şi trebuie să gândim mereu ca nişte învingători, indiferent cu cine jucăm”. Altfel, disputa va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Dorinel Iacob, din Herculane, arbitru ieşit din activitate anul trecut, la centru, şi de severinenii Svetozar Ianculovici şi Răducan Udroiu, ambii arbitri de divizia C.

Sursa: Editie Speciala
MesajMesaj postat: Sun Jan 21, 2007 4:34 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135733 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5222

PRIMUL AMICAL
UNIVERSITATEA - MINERUL LUPENI 1-0 (0-0)
Marcator: Velcovici ('86)

Echipa noastra a avut urmatorii jucatori aliniati la startul partidei:
UNIVERSITATEA: Bornescu - Dananae, Ciuca, Mitchell, Rose - Garla, D. Stoica, Saceanu, Velcovici - Wobey, N'Jock

In repriza a doua, formula de start a fost: Banica - Barboianu, Ignat, Tambouras, Curteanu - Argintaru, Piko, Gargalie, Velcovici - Dina, Costea II
Nu au jucat, din motive medicale, Baird, Costea I, Parvu
MesajMesaj postat: Mon Jan 22, 2007 1:50 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Primiţi cu pâine şi sare
de Mario MORCOV
Aparut in ziua de Luni 22 Ianuarie 2007
• Amicalul Universităţii a trezit din amorţeală staţiunea Herculane

Localitatea Herculane a fost ieri una alb-albastră. Aproximativ 1.000 de oameni au venit la stadion pentru a-i susţine pe craioveni, care au fost, practic, sufocaţi de interesul şi susţinerea suporterilor. Aceştia au dorit să se fotografieze şi să primească autografe de la idolii lor, lucru pe care au încercat să-l facă chiar şi în timpul meciului cu jucătorii aflaţi pe banca de rezerve. La începutul partidei, cele două echipe au fost primite cu pâine şi sare, ceva inedit pentru oficialităţile din Herculane, un consilier afirmând: “Nici Ceauşescu, pe vremuri, nu a beneficiat de acest tratament.” Pe marginea terenului, pe dealurile din preajmă şi pe toate străzile adiacente puteau fi zărite, încă de ieri-dimineaţă, maşini din Caraş, Mehedinţi, Dolj, Timiş şi Gorj, staţiunea, destul de pustie în această perioadă, populându-se brusc. Unii dintre fani au profitat de drumul la Herculane, parcurs pentru primul amical al Craiovei, şi au petrecut întregul weekend în staţiune. Sâmbătă seara, liniştea din localitate a fost tulburată răzleţ de imnurile Universităţii, care răsunau din autoturismele turiştilor-suporteri. La meciul de ieri, terenul “Hercules” a fost o adevărată Mecca, partida disputată de alb-albaştri fiind socotit evenimentul principal al oraşului după sărbătorile de iarnă.

Sursa: Editie Speciala
MesajMesaj postat: Mon Jan 22, 2007 11:12 am
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

stie cineva unde e stadionul in herculane, chiar in statiune sau spre 7 izvoare? desi spre 7 izvoare nu vad unde ar putea fi Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Tue Jan 23, 2007 3:09 pm
Raspunde cu citat
calin_emilian
Lider galerie
Lider galerie

9172 Lei grei
Items

Aderat15 Apr 2005
Mesaje323
Locatiebucuresti

am batut cu 2-0 pe timisoreni..au inscris akizitiile.. Very Happy
MesajMesaj postat: Tue Jan 23, 2007 3:14 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135733 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5222

UNIVERSITATEA - CFR TIMISOARA 2-0 (1-0)
Marcatori: Wobey ('35), Njock ('50)

Echipa noastra a avut urmatorii jucatori aliniati la startul partidei:
UNIVERSITATEA: Bornescu - Dananae, Tambouras, Mitchell, Rose - Arginatru, D. Stoica, Saceanu, Dina - Wobey, N'Jock

Au mai evoluat: Curteanu, Velcovici, Piko, Gargalie, Barboianu, Garla, Costea II, Ignat
MesajMesaj postat: Tue Jan 23, 2007 9:54 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Uite ca marca si Njock!! Bravo!!
MesajMesaj postat: Wed Jan 24, 2007 12:27 am
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

excelent wobay asta. a marcat un gol frumos si a reusit sa mai dea si de vreo 3 pase in care a lasat atacantul (1 pe data njock si de pe 2ori costea) in pozitie de singur cu portarul.
au avut o prima repriza buna, in care rar timisorenii au trecut de centru, au fost si 2 bare, njock si stoica. stoica a jucat la mijloc si a facut-o excelent.

la capitolul dezamagiri.....dina. de altfel el si argintaru au fost si primii schimbati la pauza. repriza a 2-a a fost mai anosta, au reusit si timisorenii vreo 2 actiuni.

lucru imbucurator, se pare ca au castigat ceva suporteri pe acolo, am auzit chiar pe cativa foarte hotarati sa vina la craiova la meciul cu rapid
MesajMesaj postat: Wed Jan 24, 2007 1:49 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Stefan Stoica: „Am jucat binisor, nu foarte bine“
Marian APIPIE, Alexandru VIRTOSU

Antrenorul Stiintei a afirmat ca baietii sai s-au descurcat bine in aceste doua partide amicale, dar este de parere ca se poate si mai mult.

La finalul partidei de ieri, cu CFR Timisoara, tehnicianul Universitatii, Fane Stoica (foto), a vorbit deschis despre realizarile juvetilor pe terenul de joc, dar si despre nemultumirile sale. „Mourinho“ a afirmat ca, pe fondul oboselii, tinerii jucatori care au impresionat in testul cu Minerul Lupeni nu au reusit sa repete prestatiile bune, aruncând totodata vina pe faptul ca se gândeau la cei de acasa. „A fost un meci de pregatire ceva mai bun decât primul amical, cu Minerul Lupeni. Le-am câstigat pe amândoua, dar am jucat binisor, nu foarte bine, cum imi doresc eu. Sunt multumit mai mult de prima repriza decât de cea secunda, in care baietii nu s-au concentrat indeajuns. Universitatea trebuie sa fie o echipa care lupta 90 de minute si asta trebuie sa inteleaga fiecare jucator“, a spus Fane Stoica. „S-a intâmplat ceva astazi (ieri - n.r.) cu cei tineri, probabil ca s-au gândit mai mult la plecare, la cei de acasa, aceasta fiind ultima zi la Herculane. Nici o problema, sunt in stare sa-i fac sa depaseasca aceasta perioada“, a completat tehnicianul Stiintei.

Incântat de randamentul noutatilor din lot

„Mourinho“ a apreciat capacitatea de adaptare a celor doi jucatori transferati in aceasta iarna, fiind convins ca Julius Wobay si Jeremie Njock vor deveni indispensabili Universitatii. Fane Stoica a afirmat ca era convins de faptul ca atacantii africani isi vor justifica banii, pentru ca altfel nu insista pentru aducerea lor. „Au intrat mult mai rapid in jocul echipei decât ma asteptam si sunt foarte multumit de ei. Wobay a demonstrat ca este un jucator bun, tehnic, de-asta l-am si adus. Am fost convins vom avea numai de câstigat prin aducerea lui la Universitatea. Are momente când face si spectacol, iar oltenilor le place la nebunie acest lucru. Despre Njock ce pot sa spun, si-a demonstrat inca o data valoarea. Este unul dintre jucatorii pe care ma voi baza foarte mult. Wobay si Njock au aratat ca nu i-am adus degeaba. S-a vehiculat ca Wobay ar avea probleme cu inima, insa el este perfect sanatos. Daca avea probleme, nu mai juca fotbal pâna acum“, a spus Fane Stoica.

Wobay si Njock sunt modesti

Cu toate ca a primit aprecierile tuturor celor prezenti la joc, Julius Wobay, autorul unui gol foarte frumos in partida de ieri, a afirmat ca nu este interesat sa faca spectacol, ci sa aiba un randament foarte bun la fiecare meci. Altfel, leonezul, care s-a declarat incântat de fetele din Craiova si de modul cum a fost primit de fanii Universitatii, a glumit pe tema zvonului cum ca ar fi bolnav de inima. „Joc si fara inima, ati vazut? Nu este nimic adevarat. Daca as fi avut ceva, nu mai eram acum aici. Sunt bucuros ca am marcat, dar acesta este rolul meu. Nu ma intereseaza sa fac spectacol, important este ca prestatia mea sa fie buna si sa contribui la cât mai multe victorii. Este minunat la Craiova, o echipa foarte iubita, iar fetele sunt foarte frumoase“, a spus Wobay.

Jeremie Njock s-a declarat multumit de prestatia sa si a colegilor, promitând ca in perioada de pregatire ramasa la dispozitie relatiile de joc vor fi imbunatatite si ca in viitorul apropiat Universitatea va deveni o echipa extrem de solida. „A fost un meci bun. Sunt putin obosit, dar este normal dupa asemenea antrenamente de care am avut parte. Mai avem patru saptamâni sa ne pregatim, iar in meciurile amicale pe care le vom avea vom reusi sa punem totul la punct. Vom fi o echipa redutabila“, a spus Njock.

Sursa: Gazeta de Sud
MesajMesaj postat: Thu Jan 25, 2007 12:51 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

EDITIE SPECIALA
Amical pe picior de plecare
de Răzvan PURCEA
Aparut in ziua de Joi 25 Ianuarie 2007
• Universitatea întâlneşte, astăzi, cu începere de la ora 14, FC Caracal, în ultimul test înainte de stagiul în Cipru

Ultima zi a alb-albaştrilor în România programează şi un joc pentru trupa lui Ştefan Stoica. După două amicale la Herculane, câştigate de juveţi (1-0 cu Minerul Lupeni şi 2-0 cu CFR Timişoara), craiovenii încheie prima etapă a pregătirii cu un meci de verificare în compania formaţiei FC Caracal. De aici se trage linie, fiindcă, începând de mâine, urmează etapa a doua: cantonamentul din Cipru. Alb-albaştrii vor părăsi Bănia, mâine, iar la ora 19 vor decola de pe aeroportul “Henri Coandă” spre Larnaca, locul unde elevilor lui Ştefan Stoica le este pregătit un alt calup de amicale.

Mai greu în Cipru

Alte cinci partide de verificare îi aşteaptă pe craioveni în Cipru. Aceştia nici nu vor avea timp prea mult să se acomodeze, fiindcă, de luni, oltenii intră din nou în priză. Pe 29 ianuarie, Universitatea întâlneşte Tavria Simferopol, echipă care a jucat finala Cupei Ucrainei în sezonul trecut, pe 31 ianuarie alb-albaştrii joacă în compania formaţiei Alki Larnaca, grupare clasată pe prima poziţie în Liga a doua cipriotă, iar pe 3 februarie trupa lui Stoica dă piept cu Daejeon Citizen, din Coreea. Turneul din Cipru se va încheia cu două amicale. Pe 5 februarie, Ştiinţa evoluează contra ruşilor de la Krilia Sovetov Samara, echipă care ocupă locul şapte în Liga I, iar pe 8 februarie partida Universitatea - Levski Sofia (Bulgaria, locul întâi) încheie campania cipriotă.

Caracalul îi aşteaptă pe alb-albaştri
Astăzi, cu începere de la ora 14, suporterii sunt aşteptaţi pe stadionul “Parc”, din Caracal, pentru a-i urmări pe alb-albaştri, atacul Wobay şi Njock, pe Stoica în linia mediană sau pe Argintaru, care trage tare să-i ia locul lui Andrei Ionescu în ultimul test al lui Stoica, înainte de plecarea pe Insula Afroditei.

Ştiinţa-mobilul, la Caracal
După ce a vizitat oraşe precum Herculane şi Turnu Severin, Ştiinţa-mobilul se va deplasa astăzi şi la Caracal, pentru a veni în întâmpinarea cererilor de materiale oficiale cu însemnele Universităţii Craiova ale suporterilor din zonă. Astfel, începând cu ora 13, magazinul mobil se va afla în zona stadionului “Parc”, din Caracal, fanii fiind aşteptaţi să îşi achiziţioneze produse oficiale ale echipei favorite. (R. P.)
MesajMesaj postat: Thu Jan 25, 2007 5:03 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135733 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5222

FC CARACAL - UNIVERSITATEA 1-1 (1-1)
Marcator: Velcovici ('13)

UNIVERSITATEA: Bornescu, Dananae, Mitchell, Tambouras, Rose, Garla, Saceanu, Stoica, Velcovici,Wobay, Njock

Au mai evoluat: Banica, Curteanu, Piko, Costea II, Barboianu, Ignat, Dina, Argintaru.

De remarcat ca trei jucatori de la Stiinta (Dananae, Saceanu, Ignat) si doi de la gazde au fost eliminati.