.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2006-07 » Stiinta - Jiul: opinii inainte si dupa meci Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri Aug 22, 2008 2:20 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Ce facem cu Jiul?
Castigam
100%
 100%  [ 13 ]
Egal
0%
 0%  [ 0 ]
Pierdem
0%
 0%  [ 0 ]
Total Voturi : 13

Stiinta - Jiul: opinii inainte si dupa meci
From 04 May 2007 to 07 May 2007 (included)
MesajMesaj postat: Sat May 05, 2007 1:01 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135733 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5222

Avem, pe hartie, cel mai usor meci din aceasta primavara. Jiul este de mult retrogradata iar noi suntem pe val. Putine de spus despre acest meci. In mod normal ar trebui sa avem parte de un joc orientat spre o singura...mina. Si un sac de carbuni de rasturnat in poarta petroseneana.
Oricum, Jiul a pierdut rar la scor si, in general, a luptat mai mult in meciurile de afara decat pe propriul teren.
O victorie este ceea ce ne dorim, mai ales ca ar fi o premiera in acest campionat: doua partide castigate consecutiv acasa!!
MesajMesaj postat: Sat May 05, 2007 1:34 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

24520 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1329
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Daca vom repeta jocul bun din partida cu Pandurii, cu siguranta vom castiga si meciul cu Jiul. Va fi a patra victorie consecutiva. Forza Stiinta!!!
MesajMesaj postat: Sat May 05, 2007 6:12 pm
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

15666 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje408

Victorii care ranesc

Intr-adevar, trebuie sa ne bucuram de revirimentul Stiintei, e drept cu echipe din a doua jumatate a clasamentului. O retrogradare ar fi fost prea mult pentru spiritul Stiintei, deja batjocorit de prea multi grobieni care si-au insusit titlul de patron in ultimii ani. E totusi o bucurie trista, cand ma gandesc ca Otelul, CFR Cluj, Gloria ne-au predat fotbal, iar emotiile retrogradarii au fost prezente pana acum, spre final.

Usor previzibil, Mititelu va declara acest final de campionat un succes, Cioroianu este noul Capelo, iar lotul e gata de Champions League. Nu va asteptati la minuni de transferuri la vara! Ca rezultat, la anul ne vom chinui din nou, cu un lot neechilibrat, fiecare accidentare sau suspendare insemnand puncte pierdute. Balacareala prin ziare si la tv cu alde borcea sau cornelus dinu vor degenera in continuare brandul comercial al Stiintei.

Mititelu trebuie sa se trezeasca, dar ar fi o minune daca s-ar intampla! Avem nevoie de conducere profesionista la nivel de club, restul va decurge natural!!! Stiti care e cel mai sperios lucru? Dolarul!! Faptul ca nu avem un sponsor principal serios, arata ce incredere are lumea capitalului in brandul Stiintei. Pana si Nationalul are sponsor pe Ford..noi, cu Editia mititeleasca!!! Imaginati-va cum ar fi sa avem pe cineva de calibrul lui Gica Popescu la conducere!! Sau Gica Craioveanu, nu antrenor, ci manager. Acestia sunt oameni traiti afara, care inteleg fenomenul si care stiu ca fotbalul e un business, pe langa iubirea suporterilor e nevoie de management si bani!!

Intre timp sa ne bucuram ca am scapat de retrogradare (o bucurie rusinoasa pentru trecutul acestui club!) si sa speram ca cineva sau ceva ii va lumina mintea sfaraitoare Mititelului!!!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Sat May 05, 2007 6:28 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135733 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5222

Deocamdata sa fim multumiti ca am scapat dintr-o situatie critica si sa asteptam a patra victorie consecutiva!

ps Sigur, sunt multe lucruri de comentat vizavi de neimplinirile - si nu-s putine! - din acest campionat.
Probabil ca si Mititelu are nevoie sa adune ceva din experienta despre care tot spune ca lipseste jucatorilor pentru a obtine rezultatele dorite...si bani mai multi.
MesajMesaj postat: Sat May 05, 2007 7:50 pm
Raspunde cu citat
Triplefleosc
Suporter infocat
Suporter infocat

3303 Lei grei
Items

Aderat21 Jul 2006
Mesaje120
LocatieBucuresti

Poate s-o intampla vreun miracol anul ce vine...Totul e ca Mititelu sa isi vada lungul nasului si sa mai aduca pe cineva in conducere care sa se priceapa mai bine ca el Smile
MesajMesaj postat: Sun May 06, 2007 4:28 am
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

Vârsta: 28

8664 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje296
Locatiechicago, usa

john balace wrote:
Victorii care ranesc

Intr-adevar, trebuie sa ne bucuram de revirimentul Stiintei, e drept cu echipe din a doua jumatate a clasamentului. O retrogradare ar fi fost prea mult pentru spiritul Stiintei, deja batjocorit de prea multi grobieni care si-au insusit titlul de patron in ultimii ani. E totusi o bucurie trista, cand ma gandesc ca Otelul, CFR Cluj, Gloria ne-au predat fotbal, iar emotiile retrogradarii au fost prezente pana acum, spre final.

Usor previzibil, Mititelu va declara acest final de campionat un succes, Cioroianu este noul Capelo, iar lotul e gata de Champions League. Nu va asteptati la minuni de transferuri la vara! Ca rezultat, la anul ne vom chinui din nou, cu un lot neechilibrat, fiecare accidentare sau suspendare insemnand puncte pierdute. Balacareala prin ziare si la tv cu alde borcea sau cornelus dinu vor degenera in continuare brandul comercial al Stiintei.

Mititelu trebuie sa se trezeasca, dar ar fi o minune daca s-ar intampla! Avem nevoie de conducere profesionista la nivel de club, restul va decurge natural!!! Stiti care e cel mai sperios lucru? Dolarul!! Faptul ca nu avem un sponsor principal serios, arata ce incredere are lumea capitalului in brandul Stiintei. Pana si Nationalul are sponsor pe Ford..noi, cu Editia mititeleasca!!! Imaginati-va cum ar fi sa avem pe cineva de calibrul lui Gica Popescu la conducere!! Sau Gica Craioveanu, nu antrenor, ci manager. Acestia sunt oameni traiti afara, care inteleg fenomenul si care stiu ca fotbalul e un business, pe langa iubirea suporterilor e nevoie de management si bani!!

Intre timp sa ne bucuram ca am scapat de retrogradare (o bucurie rusinoasa pentru trecutul acestui club!) si sa speram ca cineva sau ceva ii va lumina mintea sfaraitoare Mititelului!!!

Respect Lion Respect

ader si eu la cele spuse de john. ne tre conducere, jucatori si mentalitate de profesionisti.
da . tre sa ne bucuram ca am scapat de retrogradare. dar cred ca aceste victorii consecutive( care cred ca vor mai veni caci avem meciuri numai cu echipe slabe) sunt o sabie cu doua taisuri. sper sa nu se mai intample cum s-a mai intamplat: exaltati de "succesele" echipei, conducatorii sa nu gaseasca iar scuzele eterne echipa e completa asa cum e, nu ne mai trebuie jucatori, avem ce ne trebuie , etc. sper ca sa vada ca, in ciuda acestor succese mici, echipa e pe nicairi. daca vrei sa faci performanta, nu tre sa te bucuri ca ai invins chinuit in trei jocuri consecutive, cu 3 echipe vai de mama lor. aceste victorii chinuite tre sa vina cu echipele mari, iar de cele mici tre ca sa treci fluierand. lotul e unul mediocru si subtire. toate posturile sunt descoperite. lotul de titulari e unul de mijlocul clasamentului, iar rezervele, chiar daca de viitor cum se zice, au o medie de varsta de 18-19 ani.
sunt multe de facut. si trebuie facute acum daca vrem ca sa tinem pasul cu fotbalul.
MesajMesaj postat: Sun May 06, 2007 11:54 am
Raspunde cu citat
Ady7zu
Suporter
Suporter

869 Lei grei
Items

Aderat28 Apr 2007
Mesaje93
LocatieDragasani

Trebuie sa aducem cativa jucatori cu experienta(ex:Fernandes pe care a vrut sa il cumpere Stefan Stoica......dar bugetul echipei a fost prea mic)care sa ii angreneze foarte bine shi pe ceilalti jucatori,iar titularii sa fie dupa exemplul lui Cioroianu:Care e mai in forma sa fie titular!!!Asta cred ca ar fi solutia pentru care nu am avea nici un dubiu in victoria Craiovei.
Transferurile Njock shi Woobay au fost cam nereusite.Njock nu este un jucator care sa aiba cel mai mare salariu din lotul Craiovei iar Ionescu sa aibe un contract mult mai mic Rolling Eyes .Njock este un jucator bunicel(insa valuarea lui nu va mai creste).....la Craiova trebuie sa fie rezerva,shi sa apara doar pe final de meci(in ultimele 25 min)dak echipa este condusa...iar toate mingile sa fie centrate spre el ca poate poate da shi el gol.Woobay este un jucator bun....dar mai are de invatat(inctineste de multe ori fazele de atac ale echipei....cu driblingurile lui--sa dea drumu la minge!asta sa faca pe final cand Craiova conduce....fotbalul e un joc de echipa!!! Wink )Cred ca va da randament la anu Razz .Shi lui Ionescu sa ii dea un salariu mai maricel.....ca pana la urma nu il cumpara!!!!! Furious
Trebuie sa avem o conducere foarte buna la Craiova Cool ,dak nu shi talentul jucatorilor se va pierde.Sper ca Mititelu sa se tina de cuvant shi sa nu vanda jucatorii buni timp de cel putin 3ani.
NU INTELEG cum din atatia oameni cu bani din Craiova.....nici macar unul inafara de Miti nu se mai implica cu sprijin major financiar Sad (OLTENIA cred ca este cea mai bogata regiune din tara,nu se gasesc shi la acest club niste actionari? Hallo )Sa nu mai vb ca pe noi nu ne sponsorizeaza nici o firma Klumea,clubul nostru ''in schimb''plateste chirie la stat pentru stadion(shi una foarte mare)--Trebuie sa se rezolve shi aceste probleme ale clubului pentru a redeveni ce a fost!!!!!!!!!!!!
Fotbalul este un joc de echipa-SUPORTERII TE SUSTIN!!!!! Very Happy

Forza CRAIOVA!!!!!!!! Lion
MesajMesaj postat: Mon May 07, 2007 4:48 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135733 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5222

Comisia Centrala a hotarat ca partida dintre Universitatea Craiova si Jiul Petrosani sa fie arbitrata de o brigada condusa de Aurelian Bogaciu, din Bucuresti, ajutat la cele doua linii de asistentii Nicolae Meghesan (Tarnaveni) si Florin Stanescu (Bucuresti). Rezerva de arbitru la meciul din etapa a XXXI-a a editiei 2006-2007, va fi Silviu Bogdan, din Craiova.
Observatorii confruntarii care va avea loc marti 8 mai, pe Stadionul “Ion Oblemenco” din Craiova, cu incepere de la ora 18, au fost desemnati timisorenii Viorel Boit si Ioan Muresan.

Sursa: Site-ul oficial
MesajMesaj postat: Mon May 07, 2007 7:51 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22886 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1101
LocatieKöln

batem 3-0! un sezon ca asta nu vreau sa se mai repete! sper ca am invatat ceva din acest campionat!
MesajMesaj postat: Mon May 07, 2007 7:53 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135733 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5222

Jiul ar avea sase jucatori indisponibili (Constantinescu, Kalai, Găldeanu, Drida, Bădoiu şi Dulcea),
MesajMesaj postat: Mon May 07, 2007 9:15 pm
Raspunde cu citat
Stefy
Suporter
Suporter

317 Lei grei
Items

Aderat28 Apr 2007
Mesaje11
LocatieDragasani

Eu cred ca batem cu 2-0 si cu putin noroc ne vom clasa in primele 10 echipe:)
MesajMesaj postat: Mon May 07, 2007 9:26 pm
Raspunde cu citat
Triplefleosc
Suporter infocat
Suporter infocat

3303 Lei grei
Items

Aderat21 Jul 2006
Mesaje120
LocatieBucuresti