.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ROMANII DE PRETUTINDENI » Tara cea mai frumoasa Du-te la pagina Precedentul  1, 2
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri Aug 29, 2008 10:57 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
MesajMesaj postat: Wed Mar 09, 2005 12:15 pm
Raspunde cu citat
emil ungureanu
Presedinte de club
Presedinte de club

1261 Lei grei
Items

Aderat18 Feb 2005
Mesaje737
Locatiebrisbane australia

Pe unde umblati toate mesajele aici s-unt vechi
datim de stire auzarat.
emil u
brisbane.au
eungrean@bigpond.net.au
Daca sunteti Pescari vizitati australia,este o nebunie
va pot gazdui pe toti. Beer Chug
MesajMesaj postat: Mon Jul 18, 2005 11:29 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22886 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1101
LocatieKöln

Am fost in USA, America de sud si in mai toata Europa. Pe unde am fost am incercat sa merg si la stadion sa vad fotbal!
Am avut 5 ani abonament la Bayer Leverkusen din 94 pina in 99. Am vazut mai multe sute de meciuri in Bundesliga live in Leverkusen, Köln, Mönchengladbach, Dortmund, Köln, Duisburg, Gelsenkirchen, Frankfurt, Bielefeld, Bremen, Berlin samd. Acum ma mai duc din cind in cind la FC Köln ca au un stadion superb!
Am fost in 2000 pe San Siro la Italia- Romania unde am luat-o pe cocoasa! Am mai fost prin 93 in Franta la Lens unde am vizionat un meci de divizia a. In iunie n-am avut chef sa ma duc la Rotterdam ca stiam ce m-asteapta! Am fost si de citeva ori invitat de Ovidiu Stanga la Eindhoven sa-l vad jucind! Cel mai misto meci a fost in champions league cind a jucat formidabil si a dat pasa de gol lui Luc Nilis si i-au batut pe nemtii de la Bayern München!

Din pacate n-am mai fost la Craiova pe Central de o caruta de timp... cred ca ultima data am fost prin 92 cu dacia braila 0:0. Daca baga un low budget airline spre Bucuresti sper sa pot veni mai des la Craiova!
Cei mai adevarati microbisti i-am vazut in Argentina, Brazilia si Mexic!
MesajMesaj postat: Mon Jul 18, 2005 11:36 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

gac, felicitari, ai o carte de vizita impresionanta in domeniul meciurilor vazute prin lume.
Nu ai si poze sa le pui pe site? cu fotbal, un carnaval Rio ..Rolling Eyes...Smile
MesajMesaj postat: Mon Jul 18, 2005 11:58 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

22886 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1101
LocatieKöln

Din pacate nu...pur si simplu nu ma impresioneaza prea mult fotografiile... tot cred ca e domeniul femeilor! MrGreen Dar inca vara asta imi voi lua in sfirsit un digicam!
Am poze de pe san siro de la meciul Italia-Romania din 1 oct 2000. Cum se pot introduce fotografiile aici pe forum?
MesajMesaj postat: Tue Jul 19, 2005 12:06 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

gac200076 wrote:
Din pacate nu...pur si simplu nu ma impresioneaza prea mult fotografiile... tot cred ca e domeniul femeilor! MrGreen Dar inca vara asta imi voi lua in sfirsit un digicam!
Am poze de pe san siro de la meciul Italia-Romania din 1 oct 2000. Cum se pot introduce fotografiile aici pe forum?

ai optiunea in boxul in care postezi..mergi cu mouseul peste iconite si te opresti la aceea care arata un peisaj, niste munti si un soare pe fond galben.
dar mai intai trebuie sa ai poza pusa pe calculatorul tau..
poti pune poze si in galeria ta personala...o gasesti la profile-ul tau.
MesajMesaj postat: Tue Jul 19, 2005 12:57 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

22886 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1101
LocatieKöln

Merci Pt. indicatie! Smile
Am bagat pozele de pe San Siro la mine in Gallery!
MesajMesaj postat: Tue Jul 19, 2005 12:59 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

Am vazut, poze foarte reusite, felicitari. daca nu-i secret, poate spui in comentariul pozelor care din grup esti tu.
Tara cea mai frumoasa
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ROMANII DE PRETUTINDENI
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 2 of 2  
Du-te la pagina Precedentul  1, 2

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO