Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Transferuri: cine pleaca (arhiva 2004-2006) |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135733 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5222 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Plesan pare cel mai mai aproape de a parasi Stiinta. Este, se pare, singura 'piesa grea' prin care staicu isi va 'recupera' din atat de multele milioane de dolari, euro si alte unitati monetare cheltuite in cei doi ani jumate de patronaj...
Daca suntem oarecum consolati la gandul plecarii lui Plesan, alte despartiri neplacute se profileaza la orizont: Guso si Daouda. |
|
Last edited by Stiinta on Thu May 25, 2006 2:04 pm |
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135733 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Frunza s-a intors la Vaslui, Universitatea refuzand sa plateasca a doua rata din transferul jucatorului ($ 50 000).
Pe de alta parte, Camataru, noul presedinte executiv, a declarat ca nu va fi vandut nici un jucator, mai ales in tara (Plesan).
Mai multe amanunte la Mass Media |
|
|
|
|
|
Adrian
|
| Presedinte de club |

|
985 Lei grei
Items |
| Aderat | 31 Oct 2004 | | Mesaje | 583 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | | Frunza s-a intors la Vaslui, Universitatea refuzand sa plateasca a doua rata din transferul jucatorului ($ 50 000). |
Pacat, ca Frunza a fost dintre cei care au jucat. |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135733 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| M. Iordache este dorit de formatia belgiana RAEC Mons. Fundasul stanga afirma ca, deocamdata, nu doreste sa plece..poate de la vara. |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135733 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Plesan, dorit de Galatasaray. Detalii aici |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135733 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Frunza s-a intors la Vaslui.
Detalii aici |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135733 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Plesan ar fi disputat de Galatasaray si steaua, ultima oferindu-l si pe Pitu, pe langa 1,2 (sau 1,5) mil dolari.
Amanunte la Revista Presei |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135733 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Njock ar fi semnat cu lanterna Belgiei, Mons, prevalandu-se de o intelegere ciudata conform careia poate pleca in schimbul a 100,000 dolari.
Cl. Tudor a fost impurmutat doi ani (!) la Petrolul (de la care si provine de fapt).
Moti ar pleca in Giulesti la schimb cu Rada..de-ale lui dinel. |
|
|
|
|
 | |  |
|
bluescorpion
|
| Lider galerie |

|
0 Lei grei
Items |
| Aderat | 31 Oct 2004 | | Mesaje | 321 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Info -> Craiova l-a cedat pe Moţi la Rapid, în schimbul lui Rada
Patronul Dinel Staicu a declarat, sîmbătă, că a ajuns la un acord cu gruparea Rapid Bucureşti privind transferul jucătorului craiovean Cosmin Moţi, în schimbul lui Ionuţ Rada şi a unei sume de bani, transmite corespondentul MEDIAFAX. "M-am înţeles cu cei de la Rapid, urmînd ca săptămîna viitoare să semnăm actele. Craiova va primi mai puţin de 200.000 de dolari. Fiecare echipă va primi 50 la sută dintr-un eventual transfer al jucătorilor în străinătate", a spus Staicu.
Dinel Staicu a semnat actele prin care acceptă ca Pleşan să plece la Galatasaray
Patronul Universităţii, Dinel Staicu, a declarat astăzi că a semnat actele prin care acceptă ca jucătorul Mihăiţă Pleşan să fie transferat la Galatasaray pentru o sumă de peste 2 milioane de dolari şi că aşteaptă răspunsul oficial din partea grupării turce. "M-am înţeles cu impresarii jucătorului pentru 2 milioane şi. La rîndul lor, impresarii au vorbit cu turcii, care au fost de acord. Eu am semnat actele, rămîne acum să primesc răspunsul oficial din partea turcilor. Dacă nu vor accepta, Pleşan va rămîne la Craiova pînă în vară", a spus Staicu
Ioan Becali: "Ar fi minunat ca Pleşan să joace la Galatasaray"
Impresarul Ioan Becali a declarat aseară la sosirea pe Aeroportul Henri Coandă, că ar fi minunat ca mijlocaşul echipei Universitatea Craiova, Mihăiţă Pleşan, să joace la Galatasaray Istanbul, deoarece antrenorul Gheorghe Hagi are nevoie de un astfel de jucător. "Dacă s-a eliberat un loc la Galatasaray, ar fi minunat ca Pleşan să joace la echipa turcă, mai ales că acolo este antrenor Hagi. Hagi are nevoie de noroc, pentru a demonstra că este un antrenor bun", a spus Becali, care a revenit din vacanţa petrecută în staţiunea columbiană Santa Marta. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135733 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Badea a renuntat la Hoban si M. Ilie (GSP). |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
de m. ilie ma lamurisem si eu dar parca asi fi vrut sa-l mai vad pe hoban. desi l-am vazut intr-un singur meci unde e adevarat ca a avut o prestatie slaba cred ca ar mai fi meritat o sansa.
probabil ca badea stie ce face. |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135733 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Sa speram ca Badea stie ce face..desi ma ingrijoreaza rezultatele din Turcia si mai ales ca, in ultimul timp, pare predispus prea mult la comparatii cu pregatirea de asta-vara..
Hoban, ca si Ungureanu, cred ca a fost incercat prea putin. |
|
|
|
|
|
Adrian
|
| Presedinte de club |

|
985 Lei grei
Items |
| Aderat | 31 Oct 2004 | | Mesaje | 583 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Ungureanu e berbec, nu stie nimic - l-am vazut o repriza, mi-a fost de ajuns. Despre celalalt nu stiu ce sa zic. |
|
|
|
|
|